hoogste waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »
Sander salemander

sander salemander

08/06/2010 00:45:46
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu dit script.

maar hoe weergeef het hoogste lvl

ik dacht het heeft iets met de variable $d te maken en iets met max function
http://php.net/manual/en/function.max.php

mischien dat iemand me op weg kan helpen of advies kan geven :P
want ik kom er niet uit helaas.

Sander













Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$rsname = $_GET['rsname'];
$a = $_GET['a'];
$b = $_GET['b'];
$c = $_GET['c'];
$d = $_GET['d'];
$e = $_GET['e'];

$stats = array();

if (empty($rsname)) {
    echo "Geen gebruikersnaam ingevoerd";
}


else {
$url = "http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=".$rsname;

$ch = curl_init();
$timeout = 5;
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$score = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

$uitslag = preg_split("`(\n|,)`", $score);
if ($uitslag[0] == 0) { echo "Gebruikersnaam <b>" . $rsname . "</b> staat niet in de RuneScape highscores."; }
else {

$skills = array(
'Overall',
'Attack',
'Defence',
'Strenght',
'Hitpoints',
'Range',
'Prayer',
'Magic',
'Cooking',
'Woodcutting',
'Fletching',
'Fishing',
'Firemaking',
'Crafting',
'Smithing',
'Mining',
'Herblore',
'Agility',
'Thieving',
'Slayer',
'Farming',
'Runecrafting',
'Hunter',
'Construction',
'Summoning'
);


echo "RuneScape Hiscores van <b>" . $rsname . "</b>.";
echo "\n<br /><br />\n";
echo "<table width=\"700\"  border=\"0\">\n";

if ($a == 0) {
echo "<tr>";
if ($b == 0) { echo "<td><b>Skill</b></td>\n"; }
if ($c == 0) { echo "<td><b>Rank</b></td>\n"; }
if ($d == 0) { echo "<td><b>Level</b></td>\n"; }
if ($e == 0) { echo "<td><b>Exp</b></td>\n"; }
echo "</tr>";
}


$i = 0;
$ii = 0;
$iii = 1;
$iiii = 2;

while ($i <= 24):


$uitslag[$ii] = number_format($uitslag[$ii], 0, ',', ',');
$uitslag[$iiii] = number_format($uitslag[$iiii], 0, ',', ',');
if ($uitslag[$ii] == -1) { $uitslag[$ii] = " "; }
if ($uitslag[$iii] == -1) { $uitslag[$iii] = " "; }
if ($uitslag[$iiii] == -1) { $uitslag[$iiii] = "<i>Niet gevonden</i>\n"; }

echo "<tr>";
if ($b ==0) { echo "<td><b>" . $skills[$i] . "</b></td>\n"; }
if ($c ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$ii] . "</td>\n"; }
if ($d ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iii] . "</td>\n"; }
if ($e ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iiii] . "</td>\n"; }
echo "</tr>";

$stats[$skills[$i]] = array($uitslag[$ii],$uitslag[$iii],$uitslag[$iiii]);
    $i++;
    $ii = $ii + 3;
    $iii = $iii + 3;
    $iiii = $iiii + 3;
endwhile;

echo "<tr><td><b>Combat</b></td><td>&nbsp;</td><td>".combatLevel($stats['Attack'][1], $stats['Defence'][1], $stats['Strenght'][1], $stats['Hitpoints'][1], $stats['Prayer'][1], $stats['Range'][1], $stats['Magic'][1], $stats['Summoning'][1])."</td><td>&nbsp;</td></tr>";
echo "\n</table>";
} }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 18:45:26
 
Mitchel V

Mitchel V

08/06/2010 09:43:18
Quote Anchor link
ORDER BY Overall DESC ?
 

08/06/2010 11:40:55
Quote Anchor link
Mitchel V op 08/06/2010 09:43:18:
ORDER BY Overall DESC ?


Afgezien dat de TS nogal vaag is, kan jij ook zien dat er geen gebruik wordt gemaakt van een database. Dus dat dat niet helpt.
Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de TS wellicht beter bij de maker van dat script terecht kan, want het is hier ook phphulp en geen php-wij-maken-het-voor-jouw.
Verder ga ik ook niet naar dat script kijken, omdat er geen commentaar in zit en ik ook geen idee heb wat het moet doen.
 
Sander salemander

sander salemander

08/06/2010 13:57:02
Quote Anchor link
ik vraag niet of het voor mij gemaakt kan worden.
maar mischien kan iemand mij op weg helpen.

trouwens het script moet de gegevens uit de highscore halen

en van al die levels wil ik het hoogste lvl laten zien.

maar ik weet dus niet hoe je het opvraagt.
en daarom vraag ik of iemand mij mischien een tip kan geven ofzo..
 

08/06/2010 14:08:45
Quote Anchor link
Uitslag van $uitslag[$iii] bijhouden in nieuwe array, max over gooien en weer terug proberen te rekenen.
 
Mitchel V

Mitchel V

08/06/2010 14:13:15
Quote Anchor link
ik neem aan dat de data in de database staat...

Zelf een array maken met SQL?

Dit in de array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "SELECT punten,skill FROM skills WHERE skill = '".$array."' ORDER BY punten DESC";
$query = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{

  echo 'High score: <b>'.$array.'</b> met aantal punten: <b>'.$row['punten'].'</b><br>';
}

?>


zo iets?:$
Ik ben zelf niet zo goed met de array maar ik hoop dat ik je hier mee op weg kan helpen.


laat maar zitten, ik zie dat het niet uit de DB woord gehaald..
Gewijzigd op 08/06/2010 14:14:28 door Mitchel V
 
Niels K

Niels K

08/06/2010 14:18:06
Quote Anchor link
Volgens mij heeft runescape gewoon een API.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.