hoogste waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
Sander salemander

sander salemander

08/06/2010 00:45:46
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu dit script.

maar hoe weergeef het hoogste lvl

ik dacht het heeft iets met de variable $d te maken en iets met max function
http://php.net/manual/en/function.max.php

mischien dat iemand me op weg kan helpen of advies kan geven :P
want ik kom er niet uit helaas.

Sander













Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$rsname = $_GET['rsname'];
$a = $_GET['a'];
$b = $_GET['b'];
$c = $_GET['c'];
$d = $_GET['d'];
$e = $_GET['e'];

$stats = array();

if (empty($rsname)) {
    echo "Geen gebruikersnaam ingevoerd";
}


else {
$url = "http://hiscore.runescape.com/index_lite.ws?player=".$rsname;

$ch = curl_init();
$timeout = 5;
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$score = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

$uitslag = preg_split("`(\n|,)`", $score);
if ($uitslag[0] == 0) { echo "Gebruikersnaam <b>" . $rsname . "</b> staat niet in de RuneScape highscores."; }
else {

$skills = array(
'Overall',
'Attack',
'Defence',
'Strenght',
'Hitpoints',
'Range',
'Prayer',
'Magic',
'Cooking',
'Woodcutting',
'Fletching',
'Fishing',
'Firemaking',
'Crafting',
'Smithing',
'Mining',
'Herblore',
'Agility',
'Thieving',
'Slayer',
'Farming',
'Runecrafting',
'Hunter',
'Construction',
'Summoning'
);


echo "RuneScape Hiscores van <b>" . $rsname . "</b>.";
echo "\n<br /><br />\n";
echo "<table width=\"700\"  border=\"0\">\n";

if ($a == 0) {
echo "<tr>";
if ($b == 0) { echo "<td><b>Skill</b></td>\n"; }
if ($c == 0) { echo "<td><b>Rank</b></td>\n"; }
if ($d == 0) { echo "<td><b>Level</b></td>\n"; }
if ($e == 0) { echo "<td><b>Exp</b></td>\n"; }
echo "</tr>";
}


$i = 0;
$ii = 0;
$iii = 1;
$iiii = 2;

while ($i <= 24):


$uitslag[$ii] = number_format($uitslag[$ii], 0, ',', ',');
$uitslag[$iiii] = number_format($uitslag[$iiii], 0, ',', ',');
if ($uitslag[$ii] == -1) { $uitslag[$ii] = " "; }
if ($uitslag[$iii] == -1) { $uitslag[$iii] = " "; }
if ($uitslag[$iiii] == -1) { $uitslag[$iiii] = "<i>Niet gevonden</i>\n"; }

echo "<tr>";
if ($b ==0) { echo "<td><b>" . $skills[$i] . "</b></td>\n"; }
if ($c ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$ii] . "</td>\n"; }
if ($d ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iii] . "</td>\n"; }
if ($e ==0) { echo "<td>" . $uitslag[$iiii] . "</td>\n"; }
echo "</tr>";

$stats[$skills[$i]] = array($uitslag[$ii],$uitslag[$iii],$uitslag[$iiii]);
    $i++;
    $ii = $ii + 3;
    $iii = $iii + 3;
    $iiii = $iiii + 3;
endwhile;

echo "<tr><td><b>Combat</b></td><td>&nbsp;</td><td>".combatLevel($stats['Attack'][1], $stats['Defence'][1], $stats['Strenght'][1], $stats['Hitpoints'][1], $stats['Prayer'][1], $stats['Range'][1], $stats['Magic'][1], $stats['Summoning'][1])."</td><td>&nbsp;</td></tr>";
echo "\n</table>";
} }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:01:50
 
Mitchel V

Mitchel V

08/06/2010 09:43:18
Quote Anchor link
ORDER BY Overall DESC ?
 

08/06/2010 11:40:55
Quote Anchor link
Mitchel V op 08/06/2010 09:43:18:
ORDER BY Overall DESC ?


Afgezien dat de TS nogal vaag is, kan jij ook zien dat er geen gebruik wordt gemaakt van een database. Dus dat dat niet helpt.
Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de TS wellicht beter bij de maker van dat script terecht kan, want het is hier ook phphulp en geen php-wij-maken-het-voor-jouw.
Verder ga ik ook niet naar dat script kijken, omdat er geen commentaar in zit en ik ook geen idee heb wat het moet doen.
 
Sander salemander

sander salemander

08/06/2010 13:57:02
Quote Anchor link
ik vraag niet of het voor mij gemaakt kan worden.
maar mischien kan iemand mij op weg helpen.

trouwens het script moet de gegevens uit de highscore halen

en van al die levels wil ik het hoogste lvl laten zien.

maar ik weet dus niet hoe je het opvraagt.
en daarom vraag ik of iemand mij mischien een tip kan geven ofzo..
 

08/06/2010 14:08:45
Quote Anchor link
Uitslag van $uitslag[$iii] bijhouden in nieuwe array, max over gooien en weer terug proberen te rekenen.
 
Mitchel V

Mitchel V

08/06/2010 14:13:15
Quote Anchor link
ik neem aan dat de data in de database staat...

Zelf een array maken met SQL?

Dit in de array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "SELECT punten,skill FROM skills WHERE skill = '".$array."' ORDER BY punten DESC";
$query = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{

  echo 'High score: <b>'.$array.'</b> met aantal punten: <b>'.$row['punten'].'</b><br>';
}

?>


zo iets?:$
Ik ben zelf niet zo goed met de array maar ik hoop dat ik je hier mee op weg kan helpen.


laat maar zitten, ik zie dat het niet uit de DB woord gehaald..
Gewijzigd op 08/06/2010 14:14:28 door Mitchel V
 
Niels K

Niels K

08/06/2010 14:18:06
Quote Anchor link
Volgens mij heeft runescape gewoon een API.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.