hoogte en breete van een cover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 20:31:46
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik ben al een tijdje bezig om de grote van me plaatjes aan te passen als die geupload worden naar me map toe. Zie het voorbeeld.

<td style="width: 80px;"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>
" alt="Cover" title="Cover" /></td>

deze bepaald alleen de breete.

Nu heb ik zelf al gekeken met de volgende:

<td style="width: 80px; height: 10px;"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>
" alt="Cover" title="Cover" /></td>

Maar hier werkt de hoogte niet mee... Wie o wie kan mij vertellen wat ik fout doe?

Please help me.

Thanks
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:24:59
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2013 20:36:43
Quote Anchor link
Kun je aub [code] tags gebruiken?

En kun je wat beter uitleggen wat je wilt bereiken en wat je nu krijgt?
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 20:40:22
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Als ik nu een cover upload naar me website toe krijg ik een cover van 1 meter bij 1 meter en de andere maar van 30 cm bij 30 cm.

Nu wil ik dus een 'code' hebben waarbij alles de zelfde maat heeft.

Dit is het stukje code wat ik nu gebruikt:

<td style="height: 80px; width: 80px;"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>
" alt="Cover" title="Cover"
/></td>

Toevoeging op 20/05/2013 20:41:29:

Quote:
<td style="height: 80px; width: 80px;"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>
" alt="Cover" title="Cover" /></td>


Toevoeging op 20/05/2013 20:42:59:

Wouter, Hoe gebruik ik code / tags?

Sorry ben nieuw hiero

Alvast bedankt
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/05/2013 20:43:29
Quote Anchor link
Dan kan je het toch zo doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td style="height: 80px; width: 80px;">
<img src="<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>" alt="Cover" title="Cover" width="80" height="80"/>
</td>


Edit:

De code-tags zijn: [code][/code]
Gewijzigd op 20/05/2013 20:44:28 door Nick Dijkstra
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 20:47:40
Quote Anchor link
Beste Nick,

Vriendelijk bedankt voor de moeite!
Dit is het inderdaad, maar is er nu nog een mogelijkheid dat als ik op de cover zou klikken of eroverheen ga met me muis dat de foto vergroot? Of is dit niet mogelijk?

Alvast bedankt,

Martijn

Toevoeging op 20/05/2013 20:49:09:


Beste Nick,

Vriendelijk bedankt voor de moeite!
Dit is het inderdaad, maar is er nu nog een mogelijkheid dat als ik op de cover zou klikken of eroverheen ga met me muis dat de foto vergroot? Of is dit niet mogelijk?

Alvast bedankt,

Martijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td style="height: 90px; width: 90px;">
<img src="<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>" alt="Cover" title="Cover" width="90" height="90"/>
</td>
Gewijzigd op 20/05/2013 20:49:58 door Martijn van H
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2013 20:55:25
Quote Anchor link
Het vergroten is altijd mogelijk.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/05/2013 20:59:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="" onmouseover="this.height += 100;this.width += 100" onmouseout="this.height -= 100;this.width -= 100">
Gewijzigd op 20/05/2013 20:59:36 door Nick Dijkstra
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2013 20:59:57
Quote Anchor link
en dan even zorgen dat je van al dat inline gedoe afkomt
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 21:03:05
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Hoe kan ik hier die code in verwerken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="" onmouseover="this.height += 100;this.width += 100" onmouseout="this.height -= 100;this.width -= 100">


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td style="height: 80px; width: 80px;">
<img src="<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>" alt="Cover" title="Cover" width="80" height="80"/>
</td>


Ik hoop dat je me hier mee kan helpen....

Alvast bedankt,
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2013 22:55:59
Quote Anchor link
Niet zo heel lastig, gewoon even logisch kijken naar wat HTML is. Want die code die gegeven is door Nick, is al HTML.
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 23:03:34
Quote Anchor link
Beste Nick en Aart,

Vriendelijk bedankt!

Het werkt hier kan en mag dus een slot op!

Bedankt,

Martijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2013 23:08:15
Quote Anchor link
Fijn dat het werkt.
We sluiten overigens alleen topics als ze de huisregels overtreden, anders zakken ze toch wel omlaag.
Gewijzigd op 20/05/2013 23:08:36 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.