hoogte wrapper

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Maikel  B

Maikel B

19/01/2012 23:49:45
Quote Anchor link
Ik ben bezig met mijn layout.
Ik heb een achterground die over de hele vrije ruimte gaat.
Dan heb ik een wit vlak dat eigenlijk in de lengte mee moet gaan met het aantal content. Maar ik krijg het niet voor elkaar.

Heb de height al op auto gezet maar dan lukt het ook niet.
Iemand een idee? Het probleem zit in de #wrapper denk ik.
Dat is het grote witte vlak.
Dat moet doorlopen tot onder de tussenstand nu zeg maar.

screenshot: http://imageshack.us/photo/my-images/843/layoutxc.jpg/

Let niet op de inhoud. Dit is er zomaar ingezet. Wordt nog allemaal actueel en automatisch.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <title>BLUE WHITE LIFE | FC DEN BOSCH FANSITE</title>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="header">
                <span id="headerlogin"><a href="" title="Inloggen" class="menuknop">INLOGGEN</a> / <a href="" title="Account aanmaken" class="menuknop">ACCOUNT AANMAKEN</a></span>
                <div id="menu">
                    <ul id="menulist">
                        <li><a href="" class="menuknop">HOME</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">NIEUWS</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">DE CLUB</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">WEDSTRIJDEN</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">MULTIMEDIA</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">GASTENBOEK</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">EXTRA</a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            
            <div id="content">
                <div class='titel'>HOME</div>
                <div class="blok">
                Hallo
                </div>
            </div>
            
            <div id="rightmenu">
                <!-- Eerstvolgende wedstrijd -->
                <div class='titel'>EERSTVOLGENDE WEDSTRIJD</div>
                <div class="blok" align="center">
                    <img src="images/clubs/fcvolendam.jpg" width="80"> &nbsp; &nbsp; &nbsp; <img src="images/clubs/fcdenbosch.png" width="90"> <br />
                    <b>FC Volendam &nbsp; &nbsp; - &nbsp; &nbsp; FC Den Bosch</b> <br /><br />
                    Zondag 22 Januari 14:30 | Kras Stadion
                </div>
                
                <!-- Tussenstand jupiler league -->
                <div class='titel'>TUSSENSTAND JUPILER LEAGUE</div>
                <div class="blok">
                    <table width="270">
                        <tr>
                            <td width="20"></td>
                            <td width="150"><b>Club</b></td>
                            <td width="30"><b>Wed.</b></td>
                            <td width="30"><b>Pnt.</b></td>
                            <td width="40"><b>Saldo</b></td>
                        </tr>
                        <tr class="even"><td>1.</td><td>FC Zwolle</td><td>18</td><td>44</td><td>46 - 18</td></tr>
                        <tr class="odd"><td>2.</td><td>FC Eindhoven</td><td>18</td><td>35</td><td>28 - 15</td></tr>
                        <tr class="even"><td>3.</td><td>Sparta Rotterdam</td><td>18</td><td>32</td><td>32 - 18</td></tr>
                        <tr class="odd"><td>4.</td><td>sc Cambuur</td><td>18</td><td>31</td><td>40 - 26</td></tr>
                        <tr class="even clubfcdb"><td>5.</td><td>FC Den Bosch</td><td>18</td><td>30</td><td>35 - 17</td></tr>
                    </table>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="footer">
            &copy; <?php echo date("Y"); ?> BLUE WHITE LIFE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | DISCLAIMER | CONTACT
        </div>
    </body>
</html>


CSS


* { padding: 0; margin: 0; }

body {
    background-image: url(images/layout/bg.jpg);
    font-family: Century Gothic, Arial, Helvetica;
    font-size: 11px;
    color: #000000;
}

#wrapper {
    margin: 0 auto;
    width: 900px;
    background: #FFF;
    border: 1px solid #000;
    border-top: none;
}

#header {
    position: relative;
    top: 5px;
    left: 0px;
    width: 890px;
    height: 230px;
    background-image: url(images/layout/header.jpg);
    background-repeat: none;
    margin-left: 5px;
}

#headerlogin {
    position: absolute;
    top: 9px;
    left: 685px;
    font-size: 11px;
    color: #FFF;
}

a.menuknop:link {color: #FFF; text-decoration: none; }
a.menuknop:visited {color: #FFF; text-decoration: none; }
a.menuknop:hover {color: #FFF; text-decoration: underline; }
a.menuknop:active {color: #FFF; }

#menu {
    position: absolute;
    top: 204px;
    left: 10px;
    font-size: 11px;
    color: #FFF;
}

#menulist li {
    display: inline;
    list-style-type: none;
    padding-left: 25px;
    padding-right: 25px;
}

#content {
    float: left;
    width: 603px;
    height: auto;
    margin-left: 5px;
    margin-top: 25px;
}

.titel {
    width: auto;
    height: 26px;
    background-image: url(images/layout/balk.jpg);
    color: #FFF;
    border: 1px solid #000;
    border-bottom: none;
    padding-top: 8px;
    padding-left: 5px;
}

.blok {
    width: auto;
    height: auto;
    background-color: #f3fafe;
    border: 1px solid #000;
    padding: 5px;
    margin-bottom: 6px;
}

#rightmenu {
    float: right;
    width: 280px;
    height: auto;
    margin-right: 5px;
    margin-top: 25px;
}

#footer {
    text-align: center;
    color: #FFF;
    font-size: 9px;
}

.even {
    background-color: #FFF;
}

.odd {
    background-color: #f3fafe;
}

.clubfcdb {
    font-weight: bold;
}
Gewijzigd op 19/01/2012 23:58:24 door Maikel B
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:58:00
 
- Jim  -

- Jim -

19/01/2012 23:55:06
Quote Anchor link
Misschien kan je er een plaatje bij posten, dan hoeft niet iedereend er een pagina van te maken...

Verder, mogelijk heeft het ook met de inhoud te maken. Als je pagina geen/weinig content heeft, doet de wrapper mogelijk wel zijn werkt, maar door de weinige inhoud ziet het er misschien niet zo mooi uit.
 
Maikel  B

Maikel B

19/01/2012 23:58:41
Quote Anchor link
screenshot toegevoegd in de intro ;)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

20/01/2012 00:08:52
Quote Anchor link
Je kunt het oplossen door een min-height mee te geven:

in je css:

min-height: 500px;
height: auto !important; // voor de normale browsers
height: 500px; // voor IE en z`n maatjes ( groeit automatisch mee )
 
- Jim  -

- Jim -

20/01/2012 00:13:01
Quote Anchor link
Wat hij zegt... #Merijn_Venema :D
(Daar ga ik vanuit...)
 

20/01/2012 01:41:27
Quote Anchor link
** Verkeerde topic, sorry **
*** Er was een soort gelijk iets hiervan ***
Gewijzigd op 20/01/2012 01:42:21 door
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 11:35:07
Quote Anchor link
@merijn

Dat werkt niet. de hoogte wordt dan wel 500px maar hij verlengt niet met de tekst mee.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/01/2012 12:17:40
Quote Anchor link
Ik heb je probleem niet deftig bekeken, maar misschien kan je hier wel inspiratie halen:

http://sceneone.nl/positionering/positie.php

De rest van de tutorial is trouwens ook interessant.
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 14:47:06
Quote Anchor link
Als ik je HTML en CSS lokaal even snel in een html bestandje gooi, en vervolgens inplaats van hallo er hallo<br />hallo<br />hallo neer zet dan groeit dat vlak gewoon mee, dus ik zie niet waar het verkeerd gaat?
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 15:04:26
Quote Anchor link
@Jeffrey G Het gaat om het vlak wat in het voorbeeldplaatje achter de header verstopt zit. En niet het vlak waar hallo in staat. Eigenlijk bedoel ik het vlak van de achtergrond zeg maar.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

20/01/2012 15:09:22
Quote Anchor link
@Maikel, dat is vreemd hoor, dat stukje code wat ik je gaf werkt bij mij altijd. Het is van de weinig quircks die ik nog toepas om een beetje rekenschap te houden met IE. Verder hoort hij gewoon mee te groeien met de tekst. Weet je wel zeker dat de afbeelding doorloopt? Dat kan ook nog eens een illusie geven dat het niet groeit terwijl dat misschien wel het geval is.

Als dat het niet is, ga ik nog even kijken wat wel zou kunnen helpen.
 
Wouter J

Wouter J

20/01/2012 15:10:39
Quote Anchor link
Misschien lost je het op door je floats te clearen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#header:after
{
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 15:12:25
Quote Anchor link
Oh wat kan ik hier slecht tegen, ik zie niks waarom dit niet zou werken. Kun je een zipje sturen met alle afbeeldingen en bestanden enzo? Nu wil ik het oplossen ook =D

Edit:
Als ik een height: 100%; bij * zet dan werkt het, echter wil je niet elk element een height 100% meegeven, ik kan er alleen niet achter komen in welk element het dan verkeerd gaat..

Edit 2:
Probeer dit eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#wrapper { height: 100%; }
Gewijzigd op 20/01/2012 15:17:33 door Jeffrey G
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 20:06:58
Quote Anchor link
opgelost! :D

height: auto;
position: overflow;
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 20:16:55
Quote Anchor link
die position kun je weg laten want position: overflow; bestaat niet :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.