Hosting2go en PHP-Errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bernard

bernard

02/11/2006 10:47:00
Quote Anchor link
Hi,

ik heb mijn domeinnaam en host bij hosting2go zitten, maar ik krijg geen errors, zeer frustrerend, weet iemand hoe ik dit aan kan zetten, d.m.v .htacces o.i.d ???

bedankt,

bernard
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 14:09:43
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 10:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>


Werkt niet?
 
Bernard

bernard

02/11/2006 10:58:00
Quote Anchor link
bedankt hoor,

tot zover ik kan zien werkt het, nooit aangedacht. Ik werk nu zelf ongeveer 1,5 maand met php dus ik vergeet nog wel is wat dingetjes en weet ook niet alles.

Ik ga het binnenkort even verder uitproberen, ik heb nu een test.php aan gemaakt met wat bullshit en die geeft inderdaad een error,

bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.