href word niet meegnomen in simple dom

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

22/11/2018 01:09:33
Anchor link
<a class="title-link" title="Siemerink Opticien Juwelier " href="/bedrijven/t2300305/vorden/siemerink-opticien-juwelier/"><h2>Siemerink Opticien Juwelier </h2></a>

href blijft leeg, dit krijg ik terug en niet meer

<a class="title-link" title="D� Opticien aan Huis"><h2>Dé Opticien aan Huis</h2></a>

Waarom word de href genegeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:19:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2018 01:16:55
Anchor link
Dat gebeurt niet uit zichzelf, laat je code eens zien?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

22/11/2018 01:47:21
Anchor link
ok

*Knip*
*Zie modbreak in vorige topic*


Maar op de url staat wel degelijk de href dat begint met een / dus href = '/dfsdfsd/fsdfs/dfsdf'
Gewijzigd op 22/11/2018 20:09:50 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/11/2018 02:36:20
Anchor link
Daniel van Seggelen op 22/11/2018 01:09:33:
<a class="title-link" title="Siemerink Opticien Juwelier " href="/bedrijven/t2300305/vorden/siemerink-opticien-juwelier/"><h2>Siemerink Opticien Juwelier </h2></a>

href blijft leeg, dit krijg ik terug en niet meer

<a class="title-link" title="D? Opticien aan Huis"><h2>Dé Opticien aan Huis</h2></a>

Waarom word de href genegeerd?

Dat zijn 2 verschillende links. Kijk maar naar de title en de omschrijving. Dus óf je kijkt naar de verkeerde link, of er is sprake van caching.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

22/11/2018 02:59:14
Anchor link
Sorry ja zijn 2 verschillende links. Zijn ff 2 vetschillende copy pasts. Maar het geld voor alle links. De href komt niet mee.

Toevoeging op 22/11/2018 05:11:17:

update

als ik di doe

$html = get_remote_data($url);
$html = str_get_html($html);

en ik echt $html , dan krijg ik de hrefs niet meer.

Als ik de regel met str_get_html verwijder, dan zie ik de href attribuut wel, maar dat is het een string.

met een string kan ik de simple dom niet mer gebruiken want krijg dan een:

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function find() on string
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/11/2018 10:14:57
Anchor link
Waar komen die links vandaan dan? Wat is de bron?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/11/2018 10:36:01
Anchor link
De bron is het eerder gesloten topic ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/11/2018 11:08:13
Anchor link
@Ben

Vandaar ook mijn vraag ;-)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

22/11/2018 11:47:38
Anchor link
De bron is de telefoongids, als je de links ziet valt dat direct op :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/11/2018 15:12:25
Anchor link
Wel raar dat de TS daar dan wederom een vraag over stelt. Blijkbaar heeft hij het niet begrepen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/11/2018 15:57:56
Anchor link
Hoe luidt de definitie van str_get_html()? Dit is geen standaard PHP functie?

Je zegt "ik echo de HTML, maar dan komen de hrefs niet mee"? Weet je dit zeker? Je geeft HTML weer, inspecteer je dan de broncode om te constateren dat de hrefs leeg zijn ofzo? Als je HTML (in een HTML document) als tekst wilt weergeven moet je de HTML ook omzetten naar platte tekst, dit kun je bijvoorbeeld doen met htmlspecialchars().
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/11/2018 16:00:22
Anchor link
@Thomas ...

Dit topic gaat over het onrechtmatig toe-eigenen van content. Lijkt me niet dat je daaraan wil meewerken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2018 16:09:22
Anchor link
Ja, inderdaad. Daarom doe ik deze ook dicht.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.