.htaccess & .htpasswd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

16/04/2007 17:52:00
Quote Anchor link
heey iedereen..

is het mogelijk om via php in te loggen op een door .htaccess pagina? (die ik include)

gr. leroy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:56:22
 
Baarr

Baarr

16/04/2007 18:12:00
Quote Anchor link
Ik snap je vraag niet precies, maar je kunt een htaccess en htpasswd file aanmaken om een map af te schermen, als dat is wat je bedoeld..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/04/2007 18:12:00
Quote Anchor link
Ik snap je niet...
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

16/04/2007 18:19:00
Quote Anchor link
ok.. ik zal het nog is uitleggen..

ik heb dus een map beveiligd met .htacces en .htpasswd, nu wil ik hem dus includen via php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("http://www.**.*/*/pagina.php");
?>

alleen dan zegt hij dus dat ik niet 'geauthorizeerd' ben.. dus hoe kan ik dan de pagina includen en op de pagina inloggen?

gr. leroy
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

17/04/2007 17:22:00
Quote Anchor link
bumb..
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2007 17:25:00
Quote Anchor link
Je krijgt dan toch een inlogvenster.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

17/04/2007 17:27:00
Quote Anchor link
nee, als ik de pagina 'gewoon' benader krijg ik zo'n inlog venster.. maar als ik hem wil includen niet.. dan krijg ik alleen een foutmelding!\

edit deze error
Quote:
Warning: main(http://***/errors.head.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Authorization Required in /var/www/html/wp/ingame/index.php on line 36
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2007 17:31:00
Quote Anchor link
En als je de include met een relatief path doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("path_naar_bestand/pagina.php");
?>
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

17/04/2007 17:33:00
Quote Anchor link
dit kan opzich wel.. maar aangezien ik met .htaccess aangepaste links werk.. zou ik niet weten hoe ik dit moet aanpakken..
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

17/04/2007 17:35:00
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik je: probeer het eens met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include 'http://USERNAME:[email protected]_met_htaccess';

//....dingen doen
?>
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

17/04/2007 17:37:00
Quote Anchor link
@remco, het werkt!! dank je wel!!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.