htaccess /index.php?q=diensten/review/viral rewriten zonder index.php?q=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

10/06/2013 13:29:50
Quote Anchor link
Ik wil de volgende URL:
www.mijndomein.com/index.php?q=diensten/review/viral

rewriten naar:
www.mijndomein.com/diensten/review/viral

Talloze regels geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar. Wie kan mij opweg helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:23:22
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/06/2013 14:55:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine on  
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f  
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d  
RewriteRule ^(.*)$ /index.php?q=$1 [L,QSA]  
 
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

10/06/2013 15:42:45
Quote Anchor link
Er gebeurt nu helemaal niets, ook geen foutmelding.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/06/2013 15:46:14
Quote Anchor link
Dennis Nieuwhout op 10/06/2013 15:42:45:
Er gebeurt nu helemaal niets, ook geen foutmelding.

Kijk eens wat er op $_GET['q'] binnenkomt in index.php in de root?
 
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

10/06/2013 16:11:45
Quote Anchor link
Via echo($_GET['q']); krijg ik:

diensten/review/viral
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/06/2013 16:13:58
Quote Anchor link
Dennis Nieuwhout op 10/06/2013 16:11:45:
Via echo($_GET['q']); krijg ik:

diensten/review/viral

Dan werkt het dus. De volgende stap is een ‘router’ bouwen die $_GET['q'] afhandelt door de bijbehorende content te tonen.
 
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

10/06/2013 17:00:33
Quote Anchor link
Probleem is dat door een verkeerde plugin Googlebot allemaal URLS met /viral/ maakt en om de 5 minuten zo'n dooie link komt crawlen. Maak ik op deze manier een goeie 301 naar /sitemap? Via Google Analytics zie ik nog wel dat hij op de verrotte link uitkomt en af en toe op de sitemap pagina.



if (strpos($_GET['q'], "viral")!==false)
{
( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
header( "Location:http://www.mijndomein.nl/sitemap" );
}
Gewijzigd op 10/06/2013 17:02:23 door Dennis Nieuwhout
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/06/2013 17:09:29
Quote Anchor link
Als je weet wáár die plugin — is het geen malware? — het fragment /viral/ precies toevoegt, kun je beter met bijvoorbeeld str_replace() een deeplink maken naar de URL zonder die toevoeging. Dat is voor Googlebot beter dan een omleiding langs de sitemap.
 
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

10/06/2013 17:14:04
Quote Anchor link
Die plugin heb ik er uitgegooid, was gemaakt door degene die de website heeft gebouwd. Jij bedoelt dus dat ik van www.mijndomein.nl/review/viral/viral met str_replace() beter www.mijndomein.nl/review kan maken?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/06/2013 17:27:21
Quote Anchor link
Dennis Nieuwhout op 10/06/2013 17:14:04:
Die plugin heb ik er uitgegooid, was gemaakt door degene die de website heeft gebouwd. Jij bedoelt dus dat ik van www.mijndomein.nl/review/viral/viral met str_replace() beter www.mijndomein.nl/review kan maken?
Ja, even aangenomen dat de uiteindelijke content ook te vinden is op die URL zonder 'viral' natuurlijk.
 
Dennis Nieuwhout

Dennis Nieuwhout

13/06/2013 22:28:26
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een ander hardnekkig probleem. Ik wil nog het volgende:

http://www.mijndomein.nl/diensten/ redirecten naar:
http://www.mijndomein.nl/diensten

Dus zonder de laatste slash aangezien het problemen geeft met mijn Google SEO.

Maar wat ik ook probeer zowel met HTACCESS als PHP, ik krijg de error:

De webpagina op http://www.mijndomein.nl/diensten heeft geleid tot te veel omleidingen. Dit probleem wordt mogelijk opgelost als u uw cookies voor deze site wist of cookies van derden toestaat. Zo niet, dan is het mogelijk een probleem met de serverconfiguratie en niet een probleem met de computer.
Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
Meer informatie over dit probleem.
Fout 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Er zijn te veel omleidingen.

Van alles geprobeerd zoals:

#RewriteRule ^(.*)/$ http://www.mijndomein.nl/$1? [R=301,L]

#Remove multiple slashes anywhere in URL
#RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)//(.*)$
#RewriteRule . %1/%2 [R=301,L]

#RewriteEngine On
#RewriteRule ^(.*)/$ http://%{HTTP_HOST}/$1
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_URI} (.*)$
#RewriteRule ^(.+)/$ www.mijndomein.nl/$1 [R=301,L]

#RewriteEngine on
#RewriteBase /

#existing rule
#remove the www.
#RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.mijndomein.nl$ [NC]
#RewriteRule ^(.*)$ http://www.mijndomein.nl/$1 [R=301,L]

#new Rule
#if its not a directory
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#and it has a trailing slash then redirect to URL without slash
#RewriteRule ^(.+)/$ /$1 [L,R=301]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.