htaccess niet in subdirectory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Mr D

Mr D

09/04/2007 15:11:00
Quote Anchor link
ik heb een .htaccess in de public_html staan. Het probleem is dat deze .htaccess nu ook werkt voor alle subdomeinen en subdirectories. Is er een manier om dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2019 13:46:57
 
Youri

Youri

07/05/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Ja dit kan je opgeven, je kan ook dingen excluden dus je subdirectories.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Youri
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.