htaccess niet in subdirectory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Mr D

Mr D

09/04/2007 15:11:00
Quote Anchor link
ik heb een .htaccess in de public_html staan. Het probleem is dat deze .htaccess nu ook werkt voor alle subdomeinen en subdirectories. Is er een manier om dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/01/2021 23:32:51
 
Youri

Youri

07/05/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Ja dit kan je opgeven, je kan ook dingen excluden dus je subdirectories.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Youri
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.