.htaccess veroorzaakt probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »
Sander b

sander b

05/01/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem: wanneer ik een door htaccess veranderde link gebruik naar dezelfde pagina lijkt het alsof de pagina 3 keer geladen wordt.

Dit zie ik doordat er bij elke pagerequest eenmalig iets in de database wordt achtergelaten. Maar met de htaccess link gebeurd dit drie keer.

Dus:
/designers/54/kast/prijs_aanvragen zet 3x iets in de database
index.php?page=designers&artikel=54&titel=Kast&aan=prijs_aanvragen zet zoals het hoort 1 keer iets in de database.

Dit is mijn .htaccess bestand:
RewriteEngine on
RewriteRule ^designers/verwijder_filter/([^/]+) index.php?page=designers&verwijder_filter=$1 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2&aan=$3 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2 [L]
RewriteRule ^designers index.php?page=designers [L]
RewriteRule ^mailing index.php?page=mailing [L]
RewriteRule ^contactgegevens index.php?page=contactgegevens [L]
RewriteRule ^de_showroom index.php?page=de_showroom [L]
ErrorDocument 404 /index.php?error=404

Weet iemand waar ik de fout inga?

Groet Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:10:09
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:38:01
Quote Anchor link
Misschien moet je op die pagina (die die mysql query uitvoert) een check plaatsen of de GET-waarden (cat, soort en pagina) wel bestaan. Het lijkt erop dat de "voorwaarde" die .htaccess stelt drie maal voldoet, het gaat om de volgende regels:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]

?>


Dus gewoon even in designers.php kijken of de GET-waarden geset zijn door middel van de isset() functie en eventueel wat andere checks.

Ik vermoed dat daar het probleem in zit.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:38:24 door Kevin de Groot
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Kevin,

Ik heb geprobeerd to doen wat je zei. Ik heb als voorwaarde om de query heengezet dat alledrie de GETs geset moeten zijn. Maar het probleem blijft.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:20:01
Quote Anchor link
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.
Gewijzigd op 05/01/2011 17:20:56 door Bas Cost Budde
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:38:28
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:


Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Kun je mij laten zien wat je daarmee bedoeld?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:40:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]


wordt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)$ index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
 
Sander b

sander b

05/01/2011 18:01:00
Quote Anchor link
Het werkt! Heel erg bedankt voor je hulp Bas en Kevin.

Nu kan ik weer lekker verder prutsen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

06/01/2011 09:14:14
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Helemaal gelijk, helemaal over het hoofd gezien. Scherp :)
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

06/01/2011 09:56:47
Quote Anchor link
Gelukkig maar, dat onderscheidt jou (en mij) van een regexp-engine ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.