.htaccess veroorzaakt probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Sander b

sander b

05/01/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem: wanneer ik een door htaccess veranderde link gebruik naar dezelfde pagina lijkt het alsof de pagina 3 keer geladen wordt.

Dit zie ik doordat er bij elke pagerequest eenmalig iets in de database wordt achtergelaten. Maar met de htaccess link gebeurd dit drie keer.

Dus:
/designers/54/kast/prijs_aanvragen zet 3x iets in de database
index.php?page=designers&artikel=54&titel=Kast&aan=prijs_aanvragen zet zoals het hoort 1 keer iets in de database.

Dit is mijn .htaccess bestand:
RewriteEngine on
RewriteRule ^designers/verwijder_filter/([^/]+) index.php?page=designers&verwijder_filter=$1 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2&aan=$3 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2 [L]
RewriteRule ^designers index.php?page=designers [L]
RewriteRule ^mailing index.php?page=mailing [L]
RewriteRule ^contactgegevens index.php?page=contactgegevens [L]
RewriteRule ^de_showroom index.php?page=de_showroom [L]
ErrorDocument 404 /index.php?error=404

Weet iemand waar ik de fout inga?

Groet Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:56:11
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:38:01
Quote Anchor link
Misschien moet je op die pagina (die die mysql query uitvoert) een check plaatsen of de GET-waarden (cat, soort en pagina) wel bestaan. Het lijkt erop dat de "voorwaarde" die .htaccess stelt drie maal voldoet, het gaat om de volgende regels:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]

?>


Dus gewoon even in designers.php kijken of de GET-waarden geset zijn door middel van de isset() functie en eventueel wat andere checks.

Ik vermoed dat daar het probleem in zit.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:38:24 door Kevin de Groot
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Kevin,

Ik heb geprobeerd to doen wat je zei. Ik heb als voorwaarde om de query heengezet dat alledrie de GETs geset moeten zijn. Maar het probleem blijft.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:20:01
Quote Anchor link
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.
Gewijzigd op 05/01/2011 17:20:56 door Bas Cost Budde
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:38:28
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:


Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Kun je mij laten zien wat je daarmee bedoeld?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:40:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]


wordt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)$ index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
 
Sander b

sander b

05/01/2011 18:01:00
Quote Anchor link
Het werkt! Heel erg bedankt voor je hulp Bas en Kevin.

Nu kan ik weer lekker verder prutsen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

06/01/2011 09:14:14
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Helemaal gelijk, helemaal over het hoofd gezien. Scherp :)
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

06/01/2011 09:56:47
Quote Anchor link
Gelukkig maar, dat onderscheidt jou (en mij) van een regexp-engine ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.