.htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb al dagen ruzie met mijn htaccess bestand voor mooie urls. Nu werkt het allemaal fijn alleen kan er nu geen spatie in een link staan. Iets wat toch echt nodig is.

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/website
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/$ index.php?site=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/website
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/item([A-Za-z0-9-]+)/$ index.php?site=$1&menuname=$2&set=item [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/website
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/item([A-Za-z0-9-]+)/sub(.*)/$ index.php?site=$1&menuname=$2&subname=$3&set=sub [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteRule ^website/$ index.php [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteRule ^website/item([A-Za-z0-9-]+)/$ index.php?menuname=$1&set=item [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !/data
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/images
RewriteRule ^website/item([A-Za-z0-9-]+)/sub(.*)/$ index.php?menuname=$1&subname=$2&set=sub [L]

Ik heb bij item ([A-Za-z0-9-]+)/ staan omdat hij anders ook deze rule pakt als je een subitem hebt opgegeven. Hierdoor werken alleen de spaties niet meer. Ik zou super blij zijn als iemand mij kan helpen.

Alvast bedankt.

Groeten,

Stefan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crazyme
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 18:11:08
 
- wes  -

- wes -

24/07/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Crazyme schreef op 24.07.2007 12:05:
Nu werkt het allemaal fijn alleen kan er nu geen spatie in een link staan. Iets wat toch echt nodig is.


Stefan, spaties in een url zijn taboe. Als je dit nodig hebt zal je toch jezelf even achter de oren moeten krabben waar je mee bezig bent. Spaties horen NIET in een url
 
Frank -

Frank -

24/07/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Vervang spaties door een _ of een - en je krijgt prachtige url's.
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 14:04:00
Quote Anchor link
hmm. De titels van het menu worden vanuit de database met spaties uitgelezen. Deze namen worden vervolgens als titel maar ook als link gebruikt. Uit de link wordt de naam gehaalt en die weer vergeleken met de naam in de database hierin zitten allemaal spaties.. Vanaf waar ga ik die eruit halen en waar zet ik ze weer terug?

Hoe kan ik de spaties dan makkelijk vervangen door een _ en deze weer eruit laten halen voordat ik zoek in de db..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crazyme
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 16:24:00
Quote Anchor link
schop
 
- wes  -

- wes -

24/07/2007 16:31:00
Quote Anchor link
tot over 24uur
 
Frank -

Frank -

24/07/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Wat zegt de handleiding over dit soort dingen? Even zoeken en je hebt zo een oplossing...
 
GaMer B

GaMer B

24/07/2007 16:47:00
Quote Anchor link
Crazyme, ik denk dat je je script zult moeten veranderen, aangezien je nu een string met spaties in je url gaat stoppen. Misschien urlencode() ofzo? Maar beter is om a.d.h.v. een id de info op te halen.
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Ik snap inderdaad dat het ophalen met id het beste werkt.
Dit is natuurlijk niet erg gebruiksvriendelijk.

Aan het begin van het script wordt de pagina naam ook omgezet naar het id...
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 20:01:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 24.07.2007 16:44:
Wat zegt de handleiding over dit soort dingen? Even zoeken en je hebt zo een oplossing...


met zulke antwoorden kan je beter niet reageren. bedankt voor je hulp he!!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/07/2007 20:03:00
Quote Anchor link
dit hoort andersom..
je hoort het id om te zetten naar een naam..
je hebt niks aan een id als je de naam naar het id omzet..
maar k denk dat je beter even opnieuw kunt beginnen,, en geen spaties gebruiken in urls en dat soort dingen.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 20:15:00
Quote Anchor link
@Crazyme: Bumpen is pas, zoals Wes al aangaf, toegestaan na 24 uur. Zie de FAQ/regels van dit forum. Je hebt nu al meerdere bumps in je topic gemaakt.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 21:26:00
Quote Anchor link
nico schreef op 24.07.2007 20:03:
dit hoort andersom..
je hoort het id om te zetten naar een naam..
je hebt niks aan een id als je de naam naar het id omzet..
maar k denk dat je beter even opnieuw kunt beginnen,, en geen spaties gebruiken in urls en dat soort dingen.


het is niet de bedoeling dat er id's in de url komen te staan. Hoe wil jij het id dan omzetten naar een naam?
 
Crazyme

Crazyme

24/07/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ik ben er even mee bezig geweest en heb een oplossing bedacht.

Kan iemand mij dan helpen hoe ik de spaties omzet naar een _ en daarna de _ weer weghaal en spaties voor terug zet..
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 21:39:00
Quote Anchor link
@Crazyme: Voor de duidelijkheid:
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.