html dateved naar datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donald Boers

Donald Boers

15/03/2015 09:38:14
Quote Anchor link
Dit is waarschijnlijk heel simpel, maar ik kom er niet uit. Ik heb de waarde vaan een html 5 date veld voor een php mail bericht nodig.

Ik heb

$datum = date('F d, Y', strtotime('datum'));

geprobeerd maar dan krijg ik January 01, 1970

Wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:25:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2015 09:53:07
Quote Anchor link
PHP kan geen Nederlands, dus 'datum' gaat niet werken.
Gebruik: $_POST['NAAM_DATUMVELD']
 
Donald Boers

Donald Boers

15/03/2015 10:08:40
Quote Anchor link
Hall Aar, bedankt voor je reactie bedoel je zo?

$datum = date('F d, Y', strtotime($_POST['datum']));
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2015 10:12:50
Quote Anchor link
Yes. Je kan $_POST['datum'] ook voor het gemak even echo'en om te kijken hoe de datum er uitziet.
 
Donald Boers

Donald Boers

15/03/2015 10:45:52
Quote Anchor link
Nogmaals bedank voor je reactie. Het werkt nu prima, hartelijk dank voor je input
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.