HTML e-mail met invoeging db_data

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marc Huyghebaert

Marc Huyghebaert

07/10/2011 12:30:32
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje
Ik verstuur dus een e-mail naar de gebruiker in HTML formaat - dat werkt prima maar graag had ik ook bvb zijn naam in de e-mail verwerkt en daar lukt het me niet.

Iemand die me op weg kan helpen?

Alvast bedankt.

Dit heb ik nu

//subject buildup
$onderwerp = "Bevestiging van uw aankoop.";
// header buildup
$mailheaders = "From: [email protected]\nContent-Type: text/html; charset=iso-8859-1";
// message buildup
$msg='
<html>
<body bgcolor = "black" text = "white" link = "white" alink = "white" vlink = "white">
<div align="center"><center>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="95%">
<tr>
<td width="100%">
<p>We welcome you,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $mb_name?>
,to our webshop.</p>
</td>
</tr>
</table>
</div>
';
// sent the mail
mail($mb_email, $onderwerp, $msg, $mailheaders);


Iemand die me de weg even kan tonen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 06:29:07
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/10/2011 13:00:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$msg
= 'Hier het gedeeelte voor de naam' . $mb_name .
       'hier het gedeelte achter de naam';
//met echo schrijf je naar de pagina
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

07/10/2011 13:01:05
Quote Anchor link
Jij hebt nu een echo middenin $msg staan. Dat kan niet. Dat moet zijn: $msg = '<html> ..... <p>We welcome you,' . $name . ',to our webshop.</p> .... ';
 
Marc Huyghebaert

Marc Huyghebaert

07/10/2011 13:06:04
Quote Anchor link
Alvast bedankt iedereen - had het ook juist gezien - mijn fout - zat er de ganse tijd over te kijken

Alvast bedankt voor de snelle interventie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.