HTML email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pong Zor

Pong Zor

27/09/2010 23:18:09
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb een tutorial gevolgd om een HTML te laten versturen in PHP. Mijn code ziet er als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
                            $to = $email;

                            $subject = 'Accoun activatie Nunspeet 7';

                            $headers = "From: [email protected]\r\n";
                            $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
                            $headers .= "Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1\r\n";
                                                
                            // message                    
                            $message = '<html><body>';
                            $message .= '<table rules="all" style="border-color: #666;" cellpadding="10">';
                            $message .= "<tr><td><strong>Gebruikersnaam: </strong> </td><td>" . $email . "</td></tr>";
                            $message .= "<tr><td><strong>Wachtwoord: </strong> </td><td>" . $_POST['password'] . "</td></tr>";
                            $message .= "<tr><td><strong>Activatielink:</strong> </td><td><a href='http://srv1.denniskallansee.nl/nunspeet7/index.php?do=activate&amp;email=" . $email . "'>http://srv1.denniskallansee.nl/nunspeet7/index.php?do=activate&amp;email=" . $email . "</a></td></tr>";
                            $message .= "</table>";
                            $message .= "</body></html>";                    
                    
                            // Mail it
                            mail($to, $subject, $message, $headers);        


Waarom krijg ik de mail in sommige gevallen zo binnen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Return-Path: [email protected]
X-OriginalArrivalTime: 27 Sep 2010 21:14:46.0374 (UTC) FILETIME=[02FB3860:01CB5E89]


<html><body><table rules="all" style="border-color: #666;" cellpadding="10"><tr><td><strong>Gebruikersnaam: </strong> </td><td>[email protected]</td></tr><tr><td><strong>Wachtwoord: </strong> </td><td>dennis1</td></tr><tr><td><strong>Activatielink:</strong> </td><td><a href='http://srv1.denniskallansee.nl/nunspeet7/index.php?do=activate&amp;[email protected]'>http://srv1.denniskallansee.nl/nunspeet7/index.php?do=activate&amp;[email protected]</a></td></tr></table></body></html>


Ligt dat aan de e-mail client of gaat er iets anders mis? Als ik deze mail in Windows Live Mail kijk dan krijg ik hem niet goed binnen. Als ik hem vervolgens in mijn hotmail webmail kijk krijg ik hem wel in HTML mail binnen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de mail altijd zichtbaar is als HTML mail?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:56:32
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 23:23:53
 
Pong Zor

Pong Zor

01/10/2010 09:23:10
Quote Anchor link
Bedankt voor de reply, het probleem is nu verholpen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.