html error in explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

09/02/2008 00:32:00
Quote Anchor link
Hallo, ik ben bezig met mn site aan het slicen en ik heb een klein probleempje die ik niet wegkrijg.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="964">
                   <tr>
                    <!-- left -->
                        <td valign="top">
                            <table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="154">
                                <tr valign="top">
                                    <td valign="top">
                                        <img src="images/top_downloads.gif" width="154" height="34" alt="">    
                                    </td>
                                </tr>
                                <tr valign="top">
                                    <td valign="top">
                                        <table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="154">
                                        <tr>
                                            <td><img src="images/downloads_links.gif" width="6" height="140" alt=""></td>
                                            <td background="images/downloads_bg.gif" width="141" height="140" valign="top"></td>
                                            <td align="right"><img src="images/downloads_rechts.gif" width="7" height="140" alt=""></td>
                                        </tr>
                                        </table>
                                    </td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><img src="images/our_teams.gif" width="154" height="31" alt=""></td>
                                </tr>
                            </table>
                        </td>
                        <!-- mid -->
                        <td>
                            
                        </td>
                    </tr>
                   </table>


En nu krijg ik altijd dit in explorer:
Afbeelding
Ik heb all alles geporbeerd om dit toch aan 1 te krijgen maar het lukt met niet.
Iin mozilla firefox doet het probleem zich niet voor.
Mvg Joachim.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:39:10
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

09/02/2008 00:56:00
Quote Anchor link
Mogelijk als je hier:

<td background="images/downloads_bg.gif" width="141" height="140" valign="top"></td>

bij <td een height geeft van 140 of iets minder.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

09/02/2008 01:10:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat display: block; op de afbeelding dit probleem verhielp. (witruimte tussen de cell en de afbeelding toch)
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

09/02/2008 10:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een style bij mijn image gemaakt met display:block;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="images/top_downloads.gif" width="154" height="34" alt="" style="display:block;">    


Hiermee is het probleem verholpen. Heel erg bedankt Erik
 
Robert Deiman

Robert Deiman

09/02/2008 10:50:00
Quote Anchor link
@joachim

Mooi dat het verholpen is, maar je gebruikt nog tabellen voor de layout zie ik. Probeer je in CSS te gaan verdiepen. Uiteindelijk werkt dat veel gemakkelijker en je kan je layout eenvoudiger aanpassen.
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

09/02/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Bedoel je dan met <div> enzo gaan werken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joachim vanthuyne
 
Frank62

Frank62

09/02/2008 11:46:00
Quote Anchor link
Robert,

Dat wordt vaak gezegd, dat div's-layout veel makkelijker is, maar hoe maak je de volgende layout:

* Tweekoloms met maximale en minimale breedte voor de mainContainer
* Linkerkolom vaste breedte
* Rechterkolom variabele breedte
* Beide koloms 100% hoogte die ook 100% hoogte blijft bij ongelijke inhoud

Met tabellen is dit een piece of cake, maar ik zie mensen die dat in div's willen maken alleen maar klooien. Met een tabel ben ik met 10-15 minuten klaar. Resolutie- en browserproof.

- Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.