HTML FOUT?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John De Zon

John De Zon

12/06/2014 22:09:35
Quote Anchor link
Beste,
Mijn achtergrond wil niet aanpassen!
Dit is mijn CSS script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
body {
    background-image: url("background.jpg");
    font-family: helvetica;
    font-size: 15pt;
}

Dit is mijn HTML script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html>
<!--
To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
To change this template file, choose Tools | Templates
and open the template in the editor.
-->
<html>
    <head>
        <title>TeamCrafted: Kies je netwerk!</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/welcome.css"/>
    </head>
    <body>
        <div class="logo">
            <a href="index.php"><img src="images/PTM_Logo.png"></a>
        </div>
        <div>TODO write content</div>
    </body>
</html>


Gelieve zo snel mogelijk te antwoorden.

Alvast Bedankt!

Mvg,

**knip**
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:48:48 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:50:52
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/06/2014 22:14:54
Quote Anchor link
Ik kan niet sneller typen als dit ;-) Staat de achtergrond-afbeelding in dezelfde directory als het css bestand?
Gewijzigd op 12/06/2014 22:15:40 door Frank Nietbelangrijk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/06/2014 22:16:49
Quote Anchor link
**knip** op 12/06/2014 22:09:35:
Gelieve zo snel mogelijk te antwoorden.

Doe even normaal zeg.

Deze site draait op vrijwilligers. Mensen proberen je in hun eigen tijd zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Als je snel(ler) een oplossing wilt, huur dan een persoon/bedrijf in.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:49:10 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/06/2014 22:16:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
body {
background-image: url("../images/background.jpg");
font-family: helvetica;
font-size: 15pt;
}


Toevoeging op 12/06/2014 22:20:53:

Wel zo snel mogelijk een antwoord terug graag... PFFF zweet op mijn voorhoofd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/06/2014 22:34:10
Quote Anchor link
Edit:
Graag wil ik je vragen om een betere titel te bedenken die aangeeft wat je probleem of vraagstelling is. Een schreeuwende titel en een bericht waarin je vraagt of er haast kan worden geboden is niet echt gepast op het forum.

Graag hier in het vervolg op letten.
Gewijzigd op 12/06/2014 22:38:38 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

13/06/2014 22:00:45
Quote Anchor link
Het is gelukt ik heb de url van de background ingegeven en nu werkt het!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.