html in php code?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

15/02/2004 10:25:00
Quote Anchor link
Deze week ben ik druk bezig geweest om een htmlcode in een phpcode toe te voegen zodat ik dan dit kreeg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($id == "frame"){
echo "   EN DAN ZET IK HIER EEN HTML-CODE
"
;
}



?>


Maar mijn html-code voegt eigenlijk frames toe dus die zorgt ervoor dat er 2 pagina's van op het net worden samengevoegd door middel van frames, in die html-code worden de tekens " regelmatig gebruikt maar dan werkt mijn script niet, het " teken gebruik ik ook in mijn meta-tags: ik heb dan deze code gebruikt maar die werkt niet vanwege de " kan iemand mij misschien helpen?

dit is het script, om het te testen had ik ff google in de frames proberen te plaatsen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
if($id == "frame"){
echo "
<html>
<head>
<META NAME="
description" CONTENT="uitleg i.v.m de site">
<META NAME="
keywords" CONTENT="hier de keywords van de REDIRECT">
<title>hier de titel</title>
<META NAME="
revist-after" CONTENT="1 week">
</head>
<body>
<frameset rows="
92,*">
<frame name="
diereninfo" scrolling="no" noresize target="_blank" src="www.google.be" style="BORDER-RIGHT: 5px groove #B9D2C5; BORDER-TOP: 3px solid #B9D2C5 ; BORDER-LEFT: 3px solid #B9D2C5; BORDER-BOTTOM: 5px groove #B9D2C5; ">
<frame name="subdomein" src="www.google.be">
<
noframes>  
<
p><a href="http://www.google.be" style="text-decoration: none">de browser ondesteund geen frames</a></p>
<
/body>
<
/noframes>
<
/frameset>
<
/html>
";
}

?>



kan iemand mij helpên zodat het wel werkt?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:31:20
 
Remco nvt

Remco nvt

15/02/2004 10:45:00
Quote Anchor link
Als je het in een echo zet moet als ik het goed heb alle " in een ' worden veranderd.

En waarom sluit je php in af zodat je dit krijgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($id == "frame"){  
?>

<html>
<head>
<META NAME="description" CONTENT="uitleg i.v.m de site">
<META NAME="keywords" CONTENT="hier de keywords van de REDIRECT">
<title>hier de titel</title>
<META NAME="revist-after" CONTENT="1 week">
</head>
<body>
<frameset rows="92,*">
<frame name="diereninfo" scrolling="no" noresize target="_blank" src="www.google.be" style="BORDER-RIGHT: 5px groove #B9D2C5; BORDER-TOP: 3px solid #B9D2C5 ; BORDER-LEFT: 3px solid #B9D2C5; BORDER-BOTTOM: 5px groove #B9D2C5; ">
<frame name="subdomein" src="www.google.be">
<noframes>
<p><a href="http://www.google.be" style="text-decoration: none">de browser ondesteund geen frames</a></p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
 
Harm A

Harm A

15/02/2004 11:45:00
Quote Anchor link
of je kan en de echo alle " dingen \" maken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.