Html karakters omzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zero XT

Zero XT

01/09/2009 20:49:00
Quote Anchor link
Weet iemand of php een functie heeft om alle html karakters zoals & < > etc. omzet naar &amp; &lt; &gt; etc?

Ik kan er zelf wel een maken maar als php al zo'n functie heeft..
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:37:59
 
- SanThe -

- SanThe -

01/09/2009 20:59:00
Quote Anchor link
Beetje lui? Php.net heeft alle info.
htmlentities() en htmlspecialchars().
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Zero XT

Zero XT

01/09/2009 21:13:00
Quote Anchor link
Jah die had ik al gebruikt alleen hij veranderd de & niet in een &amp;
Ik vond het ook al vreemd.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/09/2009 21:15:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars

(PHP 4, PHP 5)

htmlspecialchars — Convert special characters to HTML entities

The translations performed are:

* '&' (ampersand) becomes '&amp;'
* '"' (double quote) becomes '&quot;' when ENT_NOQUOTES is not set.
* ''' (single quote) becomes '&#039;' only when ENT_QUOTES is set.
* '<' (less than) becomes '&lt;'
* '>' (greater than) becomes '&gt;'
 
Zero XT

Zero XT

01/09/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Ahh foutje van mij. Firebug conventeert ze weer terug als ik in de broncode kijk via firebug zie je gewoon & staan. Wat stom haha.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.