HTML laten aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M o

m o

17/04/2012 14:03:16
Quote Anchor link
Ik werk op het moment in een omgeving waar ik niet in staat ben alle html code aan te passen. Ik moet in deze omgeving the cellspacing van enkele tabbellen naar 0 zetten. Deze zijn in de html code ingesteld op 1.

Kan ik JS (of iets anders) gebruiken om alle tables waar cellspacing op 1 is ingesteld te laten wijzigen naar 0?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:14:49
 
Robin Van den Broeck

Robin Van den Broeck

17/04/2012 14:07:28
Quote Anchor link
jQuery of pure JS.
Gewijzigd op 17/04/2012 14:07:37 door Robin Van den Broeck
 
Gerhard l

gerhard l

17/04/2012 14:07:48
Quote Anchor link
Je kan niet bij de HTML maar wel bij de JS?

Anders wordt het iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(document.getElementById('myTable').cellSpacing == "1"){
    document.getElementById('myTable').cellSpacing="0";
}
 
M o

m o

17/04/2012 14:13:46
Quote Anchor link
ik kan de html inderdaad niet aanpassen, maar ik kan wel js toevoegen. Niet optimaal, maar het is niet anders
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.