HTML naar PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ane Lenstra

Ane Lenstra

08/07/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik de volgende (html) code in PHP omzettten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-7562341639513219";
/* 180x90, gemaakt 8-7-08 */
google_ad_slot = "8719548038";
google_ad_width = 180;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:53:09
 
--

--

08/07/2008 17:50:00
Quote Anchor link
Er hoeft toch niets omgezet te worden? Dit is gewoon een javascriptje..
 
Ane Lenstra

Ane Lenstra

08/07/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Nou het doet het anders ''gewoon'' niet haha :p
 
GaMer B

GaMer B

08/07/2008 17:58:00
Quote Anchor link
En waarom werkt het "gewoon" niet?
 
--

--

08/07/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Dan ligt dat eraan dat het script niet goed is en niet omdat het geen php is..
 
Crispijn -

Crispijn -

08/07/2008 18:03:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je dit buiten je phptags in je script zet. Dus als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//deel van je script
?>

<p>Hier dus php gesloten</p>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-7562341639513219";
/* 180x90, gemaakt 8-7-08 */
google_ad_slot = "8719548038";
google_ad_width = 180;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
<?php
//ander deel van je script
?>
 
Ane Lenstra

Ane Lenstra

08/07/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Mmm dat kan ik allemaal niet instellen
Werk momenteel met PHP-Fusion, waarin ik panelen kan toevoegen

Deze zien er als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
openside("name");
  echo "content";
closeside();


Op de plek van content moet dus die code komen.. Maar dat gaat niet lukken?
 
Crispijn -

Crispijn -

08/07/2008 18:54:00
Quote Anchor link
Nee, dat gaat niet lukken doordat er dubbele quote's in de javascript staan

wanneer je:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
openside("name");
  echo '<p>Hier dus php gesloten</p>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-7562341639513219";
/* 180x90, gemaakt 8-7-08 */
google_ad_slot = "8719548038";
google_ad_width = 180;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>'
;
closeside();
?>


doet gaat het als het goed is wel :)
 
Ane Lenstra

Ane Lenstra

08/07/2008 19:03:00
Quote Anchor link
Bedankt! Hij doet het inderdaad!
 
Crispijn -

Crispijn -

08/07/2008 19:09:00
Quote Anchor link
Graag gedaan :)

Dit is een basis php dingetje en hier hoor je een foutmelding op terug te krijgen... Misschien een beginners handleiding php doornemen? :)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

08/07/2008 20:24:00
Quote Anchor link
Hoe je " en ' in een string kan steken, is dit de vraag?

een voorbeeldje:
$string = "Je kan dit zo \" doen"; De \" zal vervangen zijn door ".
 
- wes  -

- wes -

09/07/2008 09:21:00
Quote Anchor link
neen!

enkel buiten, dubbel binnen

echo 'je kan "dit" gewoon doen';
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

09/07/2008 10:23:00
Quote Anchor link
Soms heb je zowel " als ' nodig. Het is nuttig te weten hoe je daarmee moet omgaan.

Een simpel voorbeeldje

$link = '<a href="index.php?pagina=foto">foto\'s</a>';

de \' wordt dan weergegeven als '
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.