HTML text-area pijltjes weg halen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

22/06/2010 11:36:12
Quote Anchor link
Ik heb een text-area wrap staat uit.
Maar nu blijf ik in internet explorer die pijltjes krijgen ze werken daarin tegen niet, maar ik wil ze gewoon weg hebben!

Afbeelding
Deze bedoel ik.

Heeft iemand een alternatief of een oplossing?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:42:44
 
Chris -

Chris -

22/06/2010 11:39:14
Quote Anchor link
Nope, volgens mij is die er ook niet..
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

22/06/2010 11:41:42
Quote Anchor link
Ik zit er ook al tijdje naar te zoeken en kan ook niks anders vinden, nouwja het is niet anderes dan!

Nog een vraag!

Ik heb een dropdownbox met daarin bedrijven.
Er moet als iemand daar eentje aanklik dat hij op knopje kan drukken dat er dan soort van pop-up komt met onder andere telefoonnummer en adres.

Enig idee hoe ik dit kan doen?
 
Chris -

Chris -

22/06/2010 12:15:14
Quote Anchor link
JavaScript popup, een heleboel resultaten!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2010 12:17:03
Quote Anchor link
Dat zou je kunnen doen door het formulier, waar die dropdown box onderdeel van is, te verzenden en vervolgens met PHP te kijken welk bedrijf er geselecteerd is. Vervolgens kun je aan de hand daarvan de juiste gegevens uit de database (?) halen...
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

22/06/2010 15:14:04
Quote Anchor link
Dat is het nadeel in het formulier moet direct de gegevens gezien kunnen worden zonder eerst te verzenden..

Maar met Post en get word het hem niet, want dan moet ik dus alle pagina's opnieuw gaan bouwen.

En volgens mij is er geen alternatief voor ofwel?
Gewijzigd op 22/06/2010 15:14:56 door kjeld Hogenkam
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2010 15:15:37
Quote Anchor link
1. Gebruik een Javascript popup waarbij je het id meegeeft aan de url van de popup.
2. Gebruik een AJAX oplossing waarbij je een deel van de huidige pagina ververst om de bedrijfsgegevens weer te geven.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

22/06/2010 15:44:34
Quote Anchor link
Ik heb een pop-up venster door op een knop te drukken, maar hoe krijg ik het voorelkaar dat hij zonder de pagina het bedrijfs id meegeeft?
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

24/06/2010 10:58:17
Quote Anchor link
Ik heb nu bijna alles werkend! Maar ik krijg het java gedeelte niet goed in php.

Hoe los ik dit op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

echo'
<form action="" method="$POST">

<input type="button" value="Klik hier!" onclick="window.open("/page/archief/index.php", "Bedrijfs gegevens","width=350,height=200,scrollbars=no,toolbar=no,location=no"); return false" />
</form>
'
;
?>
 

24/06/2010 11:00:21
Quote Anchor link
javascript
Net zoals in php moet je in html quotes (" of ') escapen.
Binnen die onclick kan je dus geen dubbele quotes (") geburiken. Gebruik daar enkele quotes (').
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

24/06/2010 11:09:56
Quote Anchor link
Dat is dus het leuke want dat probeer ik. Maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="button" value="Klik hier!" onclick='window.open('/page/archief/index.php', 'Bedrijfs gegevens','width=350,height=200,scrollbars=no,toolbar=no,location=no'); return false' />
 

24/06/2010 11:12:48
Quote Anchor link
Dan moet je natuurlijk de buitenste quotes van de onclick dubbel laten. Nu doe je precies hetzelfde als zonet, alleen dan met enkele quotes in plaats van dubbele.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

24/06/2010 11:34:50
Quote Anchor link
Oke dat heb ik,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

echo'
<form action="" method="$POST">

<input type="button" value="Klik hier!" onclick="window.open('
/page/archief/index.php', 'Bedrijfs gegevens','width=350,height=200,scrollbars=no,toolbar=no,location=no'); return false" />
</form>
'
;
?>


Foutmelding:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in C:\Inetpub\wwwroot\page\archief\meldingen.php on line 6
 

24/06/2010 11:36:31
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

24/06/2010 12:08:51
Quote Anchor link
Wow danku! Weer wat geleerd en werkt nu perfect!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.