html van andere pagina inladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ralph vander tang

ralph vander tang

02/09/2013 10:26:08
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

dit is de eerste keer dat ik informatie van een andere site moet gaan inladen en verwerken in mijn javascript.

dit is wat ik nu heb en het doet niks.
iemand suggesties?

Bvd ralph

ps ik zoek geen voorgekauwde oplossing maar gewoon tips over hoe ik te werk zou moeten gaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
$(function(){
  
  $('#addCampaign').click(function(){
      var
cList = $('#cList').val();
      var
cName = $('#cName').val();
      var
cType = $('#cType').val();
      var
cSubject = $('#cSubject').val();
      var
cSender =$('#cSender').val();
      var
cReply  = $('#cReply').val();
      
      if(cList == 'none')
      {
        var
error ='1';
        $('select#cList').css('border-color','red');
      }

      
      if(cName == ' ' || !(cName)){
         var
error = '1';
         $('#cName').css('border-color','red');
      }

      if(cType == 'none'){
        var
error='1';
        $('#cType').css('border-color','red');
      }

      if(!(cSubject) || cSubject == ''){
         var
error='1';
         $('#cSubject').css('border-color','red');
      }

      if(!(cSender) || cSender == '' ){
        var
error='1';
         $('#cSender').css('border-color','red');
      }

      if(!(cReply) || cReply == ''){
         var
error='1';
         $('#cReply').css('border-color','red');
      }

    if(error){
      alert('vul alle verplichte velden in');
    }
else{
    
     $.ajax({
        url: 'http://www.hermanbuitelaar.nl/Producten/Aktie/Overzicht.aspx',
        datatype: 'jsonp',
        type: 'GET',
        success: function(data) {
            var
content = data.responseText;
            console.log(content);
        }
      });
    }

    /*
    if(content){  
      $.ajax(
        {
          type: "POST",
          data: {
                  cList : cList,
                  cName : cName,
                  cType : cType,
                  cSubject : cSubject,
                  cSender : cSender,
                  cReply : cReply
                },
          url: "ajax/home.ajax.php",
          dataType: 'json',
          success: function(data){
           console.log(data);
          },
          error: function(){
          }
        }
    )}; */

  });
});
  
?>
Gewijzigd op 02/09/2013 10:30:16 door Ralph vander tang
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:15:40
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/09/2013 10:52:53
Quote Anchor link
Dat is geen php. Dat is javascript.
Haal eens die php-haakjes weg en vervaéng die door code haakjes.
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

02/09/2013 10:56:13
Quote Anchor link
ik heb besloten om het toch maar met de php functie file_get_contents te doen deze kende ik nog niet maar deze kwam ik net tegen heb nu de html en nu moet ik pregmatchen om de juiste informatie eruit te halen en te verwerken in het juiste format voor de mailchimp api
 
Milan Drossaerts

Milan Drossaerts

02/09/2013 10:58:34
Quote Anchor link
Met JS kan je geen externe pagina's ophalen. Dit kan alleen met PHP en dat kun je inderdaad doen met file_get_contents.

Kun je trouwens duidelijke interpunctie gebruiken want ik snap niet wat je wil en wat je al geprobeerd hebt..
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

02/09/2013 11:01:42
Quote Anchor link
excusses daar voor , daar zal ik in de toekomst dan beter op letten.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/09/2013 11:06:17
Quote Anchor link
Ja, spijtijg genoeg (nu ja; er zijn heel goede redenen voor) kan je ajax niet gebruiken op andere servers of domeinen.
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

02/09/2013 11:07:14
Quote Anchor link
ik denk dat ik het wel snap waarom


Toevoeging op 02/09/2013 11:07:46:

nu maar is mijn preg_match kennis ophalen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.