html_entity_decode ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Femke

femke

15/11/2007 15:40:00
Quote Anchor link
Ik heb in mijn database veel van de volgende records staan, hoe kan ik deze nu laten omschrijven naar normale tekst weer? Ik heb html_entity_decode geprobeerd maar dit werkt helaas niet.

%22bj%c3%b6rn+ram%c3%a9l%22+-l%c3%a4kare+-l%c3%a4k
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:03:15
 
Frank -

Frank -

15/11/2007 15:47:00
Quote Anchor link
femke schreef op 15.11.2007 15:40:
Ik heb in mijn database veel van de volgende records staan, hoe kan ik deze nu laten omschrijven naar normale tekst weer? Ik heb html_entity_decode geprobeerd maar dit werkt helaas niet.

%22bj%c3%b6rn+ram%c3%a9l%22+-l%c3%a4kare+-l%c3%a4k
Hoe deze data in jouw database terecht gekomen? Dit ziet er redelijk rottig uit, dat kan nooit de bedoeling zijn.

Het decoden is een ander probleem, probeer eerst het lek boven water te krijgen.
 
Femke

femke

15/11/2007 15:49:00
Quote Anchor link
wat kan ik doen om dit te decoden eerst voordat ik het in de dbase zet? Het zijn referers van google die ik zo opsla
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/11/2007 15:50:00
Quote Anchor link
decode funtie op wat je in database zet uitvoeren, simpel toch
 
Frank -

Frank -

15/11/2007 15:54:00
Quote Anchor link
urldecode() doet wonderen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.