HTTPS PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ben

Ben

03/01/2006 08:36:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen....een gelukkig 2006 gewenst!!!!

Wanneer ik een https verbinding wil opzetten via SOAP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
client = new soapclient("https://www.soap.nl/", true);?>


dan krijg ik de volgende error:
HTTP Error: CURL Extension, or OpenSSL extension w/ PHP version >= 4.3 is required for HTTPS

De PHP versie aan mijn kant is php 5.1.1 en die aan de andere kant is:
Server: Apache/1.3.27 (Unix) mod_jk/1.2.13 mod_ssl/2.8.12 OpenSSL/0.9.6g PHP/4.2.3

Als ik via http een verbinding wil opzetten dan krijg ik de melding 403 error forbidden.

Wie kan mij helpen?
Ben
Gewijzigd op 03/01/2006 08:37:00 door Ben
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 10:55:41
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/01/2006 09:47:00
Quote Anchor link
Hahaha, zoals ik het lees, dan kan je niet zoveel aan die fout doen. Neem ff contact op met SOAP.

"4.3 is required for HTTPS" staat in je melding.

Jij gebruikt 5.1.1, zij gebruiken (volgens jou, heb het niet gecontroleerd) 4.2.3, dus bij hun is de versie te laag. Stuur hun maar een mail met deze fout, dat is mijn tip ;)
 
Ben

Ben

09/01/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Heb nu met CURL een verbinding. Alleen moet nog uitvissen hoe ik via WSDL gegevens trigger...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.