Hulp Bij Div's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jannickv

jannickv

17/08/2009 22:16:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen... ik ben bezig om een lay-out te vernieuwen... want de vorige werke niet zo goed op de verschillende browsers...

Hier kan je zien wat het tot nu toe is: http://jep-nv.be/newlayout/home.php

het linker witte deel zou ook moeten doorlopen tot het einde (beneden) en het rechter (roze) deel zou moeten doorlopen tot volledig rechts... zou iemand snel even naar de code kunnen kijken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>titel<? //GetTitle(); ?></title>
<link href="StyleHome.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div class="main">
    <div class="rowHeader">
    <a href="index.php"><img src="design/headerjep.png" border="0" alt="header" /></a>
    </div>
    <div class="rowSubHeader">
    <img src="design/headerlinks.gif" border="0" alt="header" />
    </div>
    <div class="rowMain">
        <div class="colMenu">&nbsp;
        </div>
        <div class="colMenuRight">&nbsp;
          </div>
        <div class="colMain">
        TEST<br />
        NOG EEN REGEL<br />
        EN NOG 1
        </div>
    </div>
</div>
</body>
</html>

de css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
body {
    margin:40px;
    background: url(design/bckg.jpg) repeat-x #ffa903;
    border:4px solid #FFF;
    font-size:11px;
    font-family: arial, sans-serif;
    font-weight: bold;
}
div.main {
    clear:both;
    margin:0px auto;
    width:100%;
    text-align:left;
    line-height:15px;
}
div.rowHeader{
    clear:both;
    height:110px;
    vertical-align:middle;
    text-align:center;
    background-color:#FFF;
}
div.rowSubHeader{
    clear:both;
    height:20px;
    vertical-align:middle;
    text-align:left;
    background-color:#FFF;
    background-image:url(design/header.gif);
    background-repeat:repeat-x;
    background-position:right;
}
div.rowMain{
    clear:both;
    display: table;
}
div.colMenu {
    float: left;
    width: 170px;
    display: table-cell;
    background-color:#FFF
}
div.colMenuRight {
    float: left;
    width: 20px;
    display: table-cell;
    background-image:url(design/links.gif);
    background-repeat:repeat-y;
}
div.colMain {
    float: left;
    display: table-cell;
    background-color: #f2b366;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:53:37
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

17/08/2009 23:04:00
 
Jannickv

jannickv

17/08/2009 23:23:00
Quote Anchor link
dankje ziet er perfect uit! ga ik zometeen uitproberen! ik heb ondertussen ook nog gezien dat er in firefox en fijn wit streepje onder de witte header staat (nadat die is overgegaan in roze) iemand daar een idee voor?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

17/08/2009 23:30:00
Quote Anchor link
http://meyerweb.com/eric/tools/css/reset/ gebruik ik bijna altijd, dan is je design veel sneller crossbrowser valid en heb je al die irritante probleempjes niet =)
 
Jannickv

jannickv

17/08/2009 23:50:00
Quote Anchor link
die Faux columns is toch niet wat ik bedoel vrees ik...

het moet toch mogelijk zijn van 3 kollommen in 1 container te hebben waarin alle kollommen tot het einde van de container lopen en dat de derde kollom dan ook nog een de overige breete inneemt...
 
Jacques

jacques

18/08/2009 00:05:00
Quote Anchor link
Je zou kunnen werken met een min-height: ***px;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.