Hulp bij News Ticker Script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Filip Van Daele

Filip Van Daele

06/10/2011 18:40:15
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb volgend script gedownload en geinstalleerd:
http://www.scriptsez.net/index.php?action=details&cat=News%20Publishing&id=1072184981

De installatie ervan zou simpel en snel zijn, en dat klopte wel.
Alleen werkt het niet...

Ik zou erg blij zijn als iemand er eens een blik op werpt en kijkt of hij misschien al meteen de fout ziet (groot is het niet, dus wellicht ziet iemand die verstand heeft van PHP al meteen wat er scheelt).
Ik zou het graag aan de praat krijgen, dus hulp wordt gewaardeerd!

Alvast bedankt!
Mvg,
Filip
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 02:03:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 18:58:54
Quote Anchor link
Kan je wat specifieker zijn?

We kunnen uiteraard niet raden wat er bij jouw gebeurt hè?
 
Filip Van Daele

Filip Van Daele

06/10/2011 20:12:06
Quote Anchor link
Ok, met niet werken bedoel ik: er wordt een .txt file "geinclude".
De inhoud van die textfile wordt normaal dus getoond in de lichtkrant, alleen is dat dus compleet blanco.
Dus de lichtkrant is helemaal niet zichtbaar.
Geen lichtkrant, geen scrollende tekst dus en ook geen errors...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 20:17:46
Quote Anchor link
Bovenaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.