Hulp bij smarty

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mr.Moe

Mr.Moe

27/04/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Ik zou graag het volgende willen uitlezen, weet alleen niet hoe er aan te beginnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
while($row = $result1->FetchRow()){
     while($user = $users->FetchRow()){
        $users[] = array(
               'user' => $user['firstname'],
               'Hrate' => $user['Hrate']
                       );
                                                        
     }

     $jobuser[] = array(
            'job' => $row['jobName'],
            'user' => $users
                            );                
}

    
$smarty->assign('test', $jobuser);
echo $this->ProcessTemplate('test.tpl');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:16:15
 
Hipska BE

Hipska BE

27/04/2009 09:40:00
Quote Anchor link
Op lijn 17 moet je $smarty->display('test.tpl'); doen.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

27/04/2009 09:46:00
Quote Anchor link
@Hipska: ik was eigenlijk aan het hopen op een voorbeeldje van die .tpl file :D.
Maar het is me ondertussen gelukt. Weer iets te snel geweest met deze post op het forum.
 
Hipska BE

Hipska BE

27/04/2009 09:54:00
Quote Anchor link
Oh, foreach en section gebruiken dan ;)

Op hun site staat namelijk telkens heel goede uitleg vind ik: http://smarty.net/manual/en/index.php
 
Mr.Moe

Mr.Moe

27/04/2009 09:57:00
Quote Anchor link
ja, deze heb ik nu gebruikt, khad die section eerst niet gezien, waardoor ik te lang aan het klooien ben geweest.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.