Hulp bij website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rens proos

rens proos

12/01/2005 00:27:00
Quote Anchor link
Hey allemaal,
ik ben met een website bezig, en heb een aanmeld / login script op mijn site gezet, alleen heb ik het login gedeelte op de index gezet, in een inline frame, omdat de index zelf van html is, en de hele script php. de script doet het, alleen als ik in wil loggen via het inlog scherm rechts boven, gaat hij niet naar inlineframe 1 maar naar inlineframe 2, de zelfde frame als waar dat inlog stukje staat.. alleen ik weet niet hoe ik met een php code het kan veranderen dat hij dus naar die inline frame 1 gaat als je inlogt, want nu komt dan dus de site waar je heen gaat na het inloggen in dat kleine schermpje terecht.
http://www.depthcore.nl/scripts/login/index.html

rechtboven kun je je aanmelden, ik heb even een test account gemaakt:
Username: test (zonder hoofdletter)
Password: test (zonder hoofdletter)

Thx
Rens Proos
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:10:54
 
Matthijs

Matthijs

12/01/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Als form actie van je inlogvelden heb je :

<form method="post" action="index.php?substr=1&act=login">

Ik denk dat je dit even moet aanpassen,
want nu gaat hij inderdaad niet naar inlineframe 1.

Wil wel meer uitleggen, maar moet weg ! Suc6 !
 
Rens proos

rens proos

12/01/2005 08:52:00
Quote Anchor link
[script] // File: functions.php
// Desc: List of functions

/****************
* MENU DISPLAY
*****************/

function md_login() {

$p_header = "<html><head><title>[-] JoseWay Login System - Login</title>
<LINK REL=\"StyleSheet\" HREF=\"mojt.css\" TYPE=\"text/css\"></head>";

$p_body = "<body bgcolor=\"F3F3F3\"><table align=\"center\" width=\"50%\"><tr>
<form method=\"post\" action=\"index.php?substr=1&act=login\">
<table align=\"center\" width=\"50%\" border=\"0\"><tr class=header><td>
<b>Username:</b> </td><td><input type=\"text\" name=\"uname\">
</td></tr><tr class=header><td><b>Password:</b> </td><td><input type=\"password\" name=\"upass\">
</td></tr><td colspan=\"2\"><p align=\"left\"><input type=\"submit\" value=\"Log In\">
";

$p_footer = "";

echo $p_header;
echo $p_body;
echo $p_footer;

}

function md_login_l() {
[/script]

dit is volgens mij de code van het inloggen, deze staat ook daar rechtsboven.

weet iemand wat ik moet doen? :)
 
Rens proos

rens proos

12/01/2005 17:01:00
Quote Anchor link
weet iemand iets? :)
 
DaeDaluz

DaeDaluz

12/01/2005 17:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if ($login == true) {
echo "<body onload=\"parent.[framenaam].location.href='[pagina]';\">"
}
?>


zoiets kan denk ik wel er zijn vast betere oplossingen maar dit werkt denk ik wel, off course ff die if aanpassen en [framenaam] en [pagina] :)
 
Rens proos

rens proos

12/01/2005 18:30:00
Quote Anchor link
waar moet ik dit dan plaatsen?
 
Peter Dorn

Peter Dorn

12/01/2005 18:32:00
Quote Anchor link
Op je hoofd in ieder geval niet!

Ik gok zo ergens helemaal bovenaan.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

12/01/2005 18:44:00
Quote Anchor link
ligt eraan, waar ben je gewend je body tag te plaatsen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.