hulp gevraagd bij fget()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

09/03/2004 15:12:00
Quote Anchor link
Heey iedereen,
ik ben nu bezig met een script waarin ik fgets() gebruik maar hij pakt alleen de eerste regel van het bestand wat gelezen moet worden.

Kan iemand mij helpen.

--- Hier komt het kleine scriptje ---

if (isset($_GET["file"])){
$file = $_GET["file"];
$handle = fopen("$file","r");
if (!feof ($handle)) {
$buffer = fgets($handle);
echo $buffer;
?>
<br>
<form action="admin_pr.php" method="POST">
<input type="hidden" name="bestand" value=$file>
<textarea rows="6" cols="60" name="bericht">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo "$buffer" ?>
</textarea><br>
<input type="submit" value="Change">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
}

fclose ($handle);

---
Einde script ----

Alvast bedankt

Thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:11:31
 

09/03/2004 15:15:00
Quote Anchor link
Sorry voor dubbel post maar ik zie al wat fouten maar die hebben er nix mee te maken heb ze een beetje verbeterd.

--- hier is het script weer ---

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (isset($_GET["file"])){
$file = $_GET["file"];
$handle = fopen("$file","r");
if (!feof ($handle)) {
   $buffer = fgets($handle);
   echo $buffer;
?>

<br>
<form action="admin_pr.php" method="POST">
<input type="hidden" name="bestand" value=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $file ?>
>
<textarea rows="6" cols="60" name="bericht">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $buffer ?>
</textarea><br>
<input type="submit" value="Change">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
fclose ($handle);
?>

--- Einde script ----

Alvast bedankt

Thijs
 
Rick

Rick

09/03/2004 20:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (isset($_GET["file"])){
$file = $_GET["file"];
$handle = fopen("$file","r");
while (!feof ($handle)) {
   $buffer = fgets($handle);
   echo $buffer;
?>

probeer het zo eens de IF vervangen met een WHILE
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.