Hulp gevraagd bij PHP probleem in functions.php (Wordpress)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul Verbrugge

Paul Verbrugge

14/04/2015 13:55:38
Quote Anchor link
Hoi,

Nadat ik een wijziging in functions.php in mijn Wordpress-site heb gemaakt, is de site op 'wit' gegaan.
Ergens staat een fout of spatie in de code.
Ik kom er niet meer uit.

Wie kan mij hierbij helpen?

Hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
//
// Recommended way to include parent theme styles.
//  (Please see http://codex.wordpress.org/Child_Themes#How_to_Create_a_Child_Theme)
//  

add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_enqueue_styles' );
function
theme_enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style( 'parent-style', get_template_directory_uri() . '/style.css' );
    wp_enqueue_style( 'child-style',
        get_stylesheet_directory_uri() . '/style.css',
        array('parent-style')
    );
}

//
// Your code goes below
//

function storefront_credit() {
    ?>

<div class="site-info">
&copy;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo get_bloginfo( 'name' ) . ' ' . get_the_date( 'Y' ); ?>

</div><!-- .site-info -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
}

Wat is er niet goed of teveel?

Ik hoor heel graag.

Groet Paul
[modedit="- Aar  -"]Dit topic is verplaatst naar de juiste categorie: 'Programmeer hulp'[/modedit]
Gewijzigd op 21/04/2015 16:29:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:38:20
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2015 14:03:59
Quote Anchor link
Lijn 11 array('parent-style') kan denk ik niet.
Gewijzigd op 14/04/2015 14:05:37 door - SanThe -
 
- wes  -

- wes -

14/04/2015 15:27:47
Quote Anchor link
Je function storefront_credit() gaat hier niet goed, voor je divs staat geen echo/return, je zet hier 'hard' htmlcode in een php-functie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.