Hulp gezocht met zoekfliter script!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Kees Mulder

Kees Mulder

07/09/2012 08:59:57
Quote Anchor link
Ik heb nu dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SESSION['filter'] == '') {

    $_SESSION['filter'][] = '2156';

}

?>


Hij vinkt de filter 2156 aan, geeft aantal resultaten weer en aantal pagina's. Het enige wat hij niet doet is alle items laten zien op de pagina!

Toevoeging op 07/09/2012 09:00:01:

Ik heb nu dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SESSION['filter'] == '') {

    $_SESSION['filter'][] = '2156';

}

?>


Hij vinkt de filter 2156 aan, geeft aantal resultaten weer en aantal pagina's. Het enige wat hij niet doet is alle items laten zien op de pagina!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:41:34
 
Eddy E

Eddy E

07/09/2012 09:03:11
Quote Anchor link
Wil je nou alle items of het item met het ID 2156?
 
Kees Mulder

Kees Mulder

07/09/2012 09:27:32
Quote Anchor link
Als ik www.website.nl/items in tik krijg ik dus niet de items te zien maar wel aantal resultaten, filter is aangevinkt, etc.

Maar als ik www.website.nl/items?page=1 in tik dan krijg ik wel alles te zien dus ook de items.



Toevoeging op 07/09/2012 09:28:46:

Ik wil dan een overzicht van alle items met de filter 2156.
 
Eddy E

Eddy E

07/09/2012 09:45:26
Quote Anchor link
Ben jij echt de eigenaar van www.telegraaf.nl?

Geef nou eens je echte website ipv zo'n waardeloze krant.
Je ziet geen items, wel resultaten. Een item is dus geen resultaat?

Kortom: toon ons eens je website.
 
Kees Mulder

Kees Mulder

07/09/2012 10:04:04
Quote Anchor link
Ik ben geen eigenaar van www.telegraaf.nl. Heb ook geen website maar staat op een server thuis.

Wat hij aangeeft is:

99 items || Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
-----------------------------------------------

maar de items ontbreken daaronder.

Het zou er zo moeten uitzien:

99 items || Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
-----------------------------------------------
Jan van Halst trainer
-----------------------------------------------
Ronald Koeman trainer
-----------------------------------------------
Foppe de Haan trainer
-----------------------------------------------
Marco van Basten trainer
-----------------------------------------------

Het lijkt of het te maken heeft met ?page=1
Gewijzigd op 07/09/2012 10:04:34 door Kees Mulder
 
Kris Peeters

Kris Peeters

07/09/2012 10:17:43
Quote Anchor link
Kees Mulder op 07/09/2012 09:27:32:
Als ik www.website.nl/items in tik
...
Maar als ik www.website.nl/items?page=1 in tik
...


Dit is wat je wil, denk ik
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/mod-rewrite/536/
 
Eddy E

Eddy E

07/09/2012 11:31:35
Quote Anchor link
Of zonder gezeur:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_GET['page']))
 {

 $_GET['page'] = 1;
 }

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.