hulp met echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Plum

Jeroen Plum

27/10/2010 09:12:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<html>

<head>
<style type="text/css">
<!--
body, p, td
{color: black; font-family: varana; font-size:10 pt}
h1
{color: black; font-family: arial; font-size: 12 pt}
-->
</style>
<title>Sans Titre</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta name="generator" content="HAPedit 3.1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<table border="0" cellpadding="10"width="100%">
<TR>
<td bgcolor="#FOF8FF"align="center"valign="top"width="150"></td>
<td bgcolor="FFFFFF"align="left"valign="top"width="83%">
<h1> Workout Calculator (passing a variable) </h1>
<p> Enter blabla</p>
<form method="post"action="wc_handler_ckbox.php">
<table>
<tr>
<td><input type="radio"name="exercise"value="0">&nbsp;Biking/cycling</td>
</tr>
<tr>
<td><input type="radio"name="exercise"value="1">&nbsp;Running</td>
</tr>
<tr>
<td><input type="radio"name="exercise"value="2">&nbsp;Soccer/Foorball</td>
</tr>
<tr>
<td><input type="radio"name="exercise"value="3">&nbsp;Stairclimber</td>
</tr>
<tr>
<td><input type="radio"name="exercise"value="4">&nbsp;Weightlifting</td>
</tr><tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr><tr>
<td><input type="submit"name="submit"value="Burm, Baby, Burn !"></td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<?php

EOPAGE
echo $page_str;

?>


dit is een simpele sport calculator

maar ik weet niet waar de echo geplaatst moet worden

dit bestand moet die oproepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<html>

<head>
<title>Sans Titre</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta name="generator" content="HAPedit 3.1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<?php
//dit is de array waar we de namen van de oefeningen bewaren
$name_array = array(
0 => 'Bikking/Cycling',
1 => 'Running',
2 => 'Soccer/Footbal',
3 => 'Stairclimber',
4 => 'Weightlifting',
);

// Dit is een array waarin we de gegevens over de duur bewaren
$duration_array = array(
0 => '5 hours and 40 minutes',
1 => '4 hours and 30 minutes',
2 => '4 hours and 30 minutes',
3 => '5 hours',
4 => '7 hours and 30 minutes',
);

// Haal nu de gekozen oefening uit de verzending
if (is_array($_POST) &&count ($_post) > 1) {
$exercise_value = $_POST['exercise'];
$exercise_name = $name_array [$exercise_value];
$hours = $duration_array [$exercise_value];
//Gewoonlijk test u een array op een teller van 0, maar hier
//is er 1 automatisch POST-element --$_post['submit'].

//construeer een zin
//--------------

if (ifSet($hours) ) {
$massage = 'it would take'.$hours.'of '.$exercise_name.'to burn one pound of fat.';
}
else {//Hmmm, er is niets gekozen of er gebeurde wat eigenaardigs
$message = 'umm, did you pick an exercise?';
}

//Maak nu de pagina op
//-----------

$page_str=<<<EOPAGE
?>

</body>

</html>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 27/10/2010 11:24:08 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:40:42
 
Pim -

Pim -

27/10/2010 09:37:33
Quote Anchor link
Kan je je code tussen [.code] en [./code] tags (zonden punten) plaatsen?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

27/10/2010 09:41:07
Quote Anchor link
Quote:
maar ik weet niet waar de echo geplaatst moet worden

dit bestand moet die oproepen


waarschijnlijk ben je meer iets van fopen nodig
 
Jeroen Plum

Jeroen Plum

27/10/2010 13:51:22
Quote Anchor link
ik snap er niks van

maar alvast bedankt voor de reacties
 
- SanThe -

- SanThe -

27/10/2010 14:56:24
Quote Anchor link
Als je die ene pagina in die andere gaat zetten dan klopt er toch geen hout meer van je html code.
 
Jeroen Plum

Jeroen Plum

27/10/2010 16:02:32
Quote Anchor link
nou die .html is al .php

maar goed ik wil in dat formulier een .echo aanroepen naar dat php pagina
 
- Dave -

- Dave -

27/10/2010 16:07:02
Quote Anchor link
Eh? Bedoel je dat je die PHP pagina wilt includen?
 
Jeroen Plum

Jeroen Plum

27/10/2010 16:20:56
Quote Anchor link
ik dacht dat dat met echo geregelt kon worden ?
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 16:46:52
Quote Anchor link
Nee invoegen doe je met de functie include.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include('pagina.php');
# of
include 'pagina.php';
?>


Echter als je include moet je er wel rekening mee houden dat je niet op allebei de pagina alle html tags gaat zetten. Deze zet je alleen op de pagina waarop geinclude word.
Doe verder ook wat aan je inline styles en tabellen.
Gewijzigd op 27/10/2010 18:02:25 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.