Hulp met het editen nodig/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lol kid

lol kid

10/01/2011 10:13:57
Quote Anchor link
Hey ik heb een script waarmee ik op Edit kan drukke wat mij door zou moeten verbinden met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>
<a href="edited2.php&ID=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
edited2.php dus
Maar dan staat er OBJECT NIET gevonden, maar ga ik zonder ID te editen naar edited2 dan komt er niks te staan, blanco dus

zou iemand weten wat er fout gaat? als jullie willen dat ik me code plaats
je roept maar!
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:44:48
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2011 10:19:52
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je achter ID nog een nummer of zo zet van hetgeen ge-edit moet worden?
En dan in edited2.php via een get dat ID ophalen om in de WHERE van een SELECT-query te plaatsen (controleer wel of de ID voldoet aan de eisen (bv. of het idd een getal is)).
Gewijzigd op 10/01/2011 10:20:46 door Obelix Idefix
 
Lol kid

lol kid

10/01/2011 10:27:35
Quote Anchor link
ja idd, ik klik op edit, wat agter het ID nummer staat en dan word het nummer mee in de link genome.
ja ik probeer het op te hale door:
$ID = $_GET['ID'];
en om het daarna in een query te plaatse maar zou jij misschien weten waarom er staat opbject nie gevonden?

de link http://localhost/Test/edited2.php hier krijg ik een blanco beeld
als ik via edit.php, op EDIT druk krijg ik OBJECT NIET GEVONDEN
Gewijzigd op 10/01/2011 10:47:06 door lol kid
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

10/01/2011 10:47:23
Quote Anchor link
ik denk dat je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="edited2.php&ID=

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="edited2.php?ID=

moet maken
 
Gerhard l

gerhard l

10/01/2011 10:48:16
Quote Anchor link
object niet gevonden betekend dat het bestand niet bestaat, of dat je url onjuist is.
weetje zeker dat je de zelfde naam hebt, en de zelfde map?
@obelix
ook al zet je in je url edited2.php?ID=3243&blalba=koekje&34234234234=2 zou die wel gewoon naar edited2.php gaan

@teun
ja de & moet een ? zijn. achter je .php
Gewijzigd op 10/01/2011 10:50:11 door gerhard l
 
Lol kid

lol kid

10/01/2011 11:20:37
Quote Anchor link
@teun, doet het harstikke bedankt!

opgelost!
Gewijzigd op 10/01/2011 12:17:44 door lol kid
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.