Hulp met mysql checken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben D

Ruben D

13/11/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik ben dus bezig met een module manager en om te checken of de modules zijn geinstalleerd gebruik ik de code hieronder maar het deel waar hij kijkt of het in de mysql zit werkt niet hij gaat er voorbij. Kan iemand helpen?

if (file_exists(MODULES.$mod_files[$i]."/module.php")) {


if ($query="SELECT * FROM modules WHERE modules_folder LIKE '%".$mod_files[$i]."%'") { //this gets passed now need to fix it


mysql_query($query);
echo "$mod_files[$i] $module_version deletelink"; //shown if its listed in the database
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:11:36
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Lees eens een beginnerstutorial door. Bovenstaand klopt niet veel van.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.