hulp nodig bij het layout in script zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:10:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben al een tijd bezig met een layout in een profiel script zetten
het lukt me wel een deel maar de andere deel gaat het verkeerd
ik weet niet waar de fout zit kan iemand me hier mee helpen?
zo ja laat een reactie achter stuur ik je een pm

met link en al

Met vriendelijke groet,

Burak
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Burak Speedy
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:13:45
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/01/2010 15:15:00
Quote Anchor link
Het doel van het forum is om problemen gezamenlijk op te lossen.
Met losse PB'tjes gaat dit niet.
 
Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:17:00
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik ? maar ik kan toch geen helle script op het forum zetten ?

Gerben schreef op 10.01.2010 15:15:
Het doel van het forum is om problemen gezamenlijk op te lossen.
Met losse PB'tjes gaat dit niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2010 15:25:00
Quote Anchor link
Burak schreef op 10.01.2010 15:17:
Ja dat begrijp ik ? maar ik kan toch geen hele script op het forum zetten ?

Inderdaad, maar je kan wel een stukje relevante code posten.
 
Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:32:00
Quote Anchor link
Oke ik zet hem erop


SanThe schreef op 10.01.2010 15:25:
Burak schreef op 10.01.2010 15:17:
Ja dat begrijp ik ? maar ik kan toch geen hele script op het forum zetten ?

Inderdaad, maar je kan wel een stukje relevante code posten.
 
Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:32:00
Quote Anchor link
Burak schreef op 10.01.2010 15:10:
Hallo,

ik ben al een tijd bezig met een layout in een profiel script zetten
het lukt me wel een deel maar de andere deel gaat het verkeerd
ik weet niet waar de fout zit kan iemand me hier mee helpen?
zo ja laat een reactie achter stuur ik je een pm

met link en al

Met vriendelijke groet,

Burak


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    
dit is tot nu toe als ik zo bekijk goed maar als ik naar een andere pagina klik zoals online leden komt dat niet goed te staan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Burak Speedy
 
Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:34:00
Quote Anchor link
Burak schreef op 10.01.2010 15:10:
Hallo,

ik ben al een tijd bezig met een layout in een profiel script zetten
het lukt me wel een deel maar de andere deel gaat het verkeerd
ik weet niet waar de fout zit kan iemand me hier mee helpen?
zo ja laat een reactie achter stuur ik je een pm

met link en al

Met vriendelijke groet,

Burak
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2010 15:36:00
Quote Anchor link
Relevant zei ik en niet een compleet script. Haal hier gerust maar weer een stuk van weg want hier heeft niemand zin in.

Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

'Gelieve Niet Bumpen:

Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Burak Speedy

Burak Speedy

10/01/2010 15:39:00
Quote Anchor link
oke ik zal het wel verbeteren ik ben nieuw hier dus ik weet niet hoe alles werk hier

ik weizig de topic alleen?

SanThe schreef op 10.01.2010 15:36:
Relevant zei ik en niet een compleet script. Haal hier gerust maar weer een stuk van weg want hier heeft niemand zin in.

Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

'Gelieve Niet Bumpen:

Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.