Hulp nodig met lezen uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper Geelen

Jasper Geelen

24/02/2011 14:42:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein database met een tabel "personen" waar 4 velden in zitten.

Naam
Email
Bedrijf
Call

Ik wil nu dmv $_GET en het callnummer de desbetreffende informatie die bij dat callnummer hoort laten zien. Bijvoorbeeld: http://localhost/index.php?call=12345

Dit is wat ik heb op het moment:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$query
= "SELECT * FROM personen WHERE 'Call' = ".$_GET['call'];
$result = $mysqli->query($query);

while($row = $result->fetch_row()) { //dit is line 18
    echo $row["Naam"]."<br />";
    echo $row["Email"]."<br />";
    echo $row["Bedrijf"]."<br />";
    echo $row["Call"]."<br />";
}


?>


echter ik krijg de volgende foutmelding: Fatal error: Call to a member function fetch_row() on a non-object in C:\xampp\htdocs\results.php on line 18

Halp!

-Edit-
I know I know SQL injection etc is mogelijk. Ik wil het gewoon eerst werkend hebben voordat ik dat ga veranderen omdat het nu toch nog lokaal is.
Gewijzigd op 24/02/2011 14:57:23 door Jasper Geelen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:55:34
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/02/2011 15:32:42
Quote Anchor link
Wat is call voor een veld?

Is dat altijd een nummer? Is dat uniek? Hoe wordt dat gegenereerd?

Wat je probleem betreft:

(... minuutje, aanpassingen ...)
Gewijzigd op 24/02/2011 15:37:33 door Kris Peeters
 
- SanThe -

- SanThe -

24/02/2011 15:41:09
Quote Anchor link
Ook CALL is een reserved word. Niet gebruiken dus.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/02/2011 15:43:16
Quote Anchor link
'Call' niet tussen quotes zetten.

... en iets anders gebruiken van woord
 
Jasper Geelen

Jasper Geelen

25/02/2011 08:50:48
Quote Anchor link
Ik heb het werkend gekregen, dank!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.