Hulp nodig met popup/alert

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam roozz

Sam roozz

05/09/2013 16:53:31
Anchor link
Dit is mijn popup/alert op site (site is nog gewoon bestandje staat nog niet online) ik wil graag dat iedereen hem maar 1x krijgt per ip, weet iemand hier een script voor, en kan iemand die voor mij er in coderen? of misschien fouten vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<script language="javascript">
function ShowPopup() {
document.getElementById("PopupPanel").style.display = "block";
}
function HidePopup() {
document.getElementById("PopupPanel").style.display = "none";
}

</script>



<div id="PopupPanel">
<div id="dnn_ctr557_Popup_PopupPanel">

<div class="DisabledBackground"><img src="images/bg.png"></div>
<div class="Popup">


<input type="image" name="dnn$ctr557$Popup$CloseImageButton" id="dnn_ctr557_Popup_CloseImageButton" class="CloseButton" src="images/icon_4.png" onclick="HidePopup(); return false;" style="border-width:0px;" />

tekst van de alert/popup




</div>

</div>

</div>
</div>
Gewijzigd op 05/09/2013 16:54:12 door Sam roozz
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:25:39
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 16:55:24
 
Sam roozz

Sam roozz

05/09/2013 16:57:47
Anchor link
Donny Wie weet op 05/09/2013 16:55:24:


Heb je ook het normale script er van?
Want de alert/popup zelf heb ik al
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

05/09/2013 17:00:24
Anchor link
Kijk eerst even verder, alle informatie die je nodig heb staat erop :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/09/2013 17:33:50
Anchor link
Zou je niet eerst eens reageren op het topic dat je gisteren stelde; met zowat de zelfde vraag?

Je kreeg daar een lijstje met voor- en nadelen van manieren van aanpak.
Anders begint de hele discussie opnieuw.

Dan kunnen we de conclusie van dat topic hier ook toepassen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/09/2013 18:53:15
Anchor link
Topic gesloten. Vrijwel identieke vraag in een voorgaand topic. Verder in dit topic[/modedit]
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.