hulp pagination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »
Shyaak Nana

Shyaak Nana

17/09/2010 22:13:28
Quote Anchor link
Beste forumleden.

Ik heb een script waarmee ik gegevens uit mijn database haal. Alles wordt echter op een pagina getoond. Ik wil de resultaten over meerdere pagina's spreiden. Ik heb veel gelezen over verschillende manieren van pagination.

Bij deze roep ik jullie hulp in om mijn script aan te passen/aan te vullen met een werkende pagination.

Ja ik weet dat ik misschien ene broep doe wat ongebruikelijk is, maar toch help svp als je kan.

mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?php

$server
= 'localhost';
$user = 'naam';
$pass = 'wachtwoord';
$dbname = 'databasenaam';

$type = $_POST['type'];
$regio = $_POST['regio'];
$plaats = $_POST['plaats'];


if($type != "" && ($regio == "" && $plaats == ""))
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE type='$type' ORDER BY 'naam'";
}


elseif($type == "" && ($regio == "" && $plaats == ""))
{

    $message = "Vul plaats of branche";
}


elseif($type == "" && $regio != "" && $plaats == "")
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE regio='$regio' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type == "" && $regio == "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type != "" && $regio != "" && $plaats == "")
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE type='$type' AND regio='$regio' ORDER BY 'naam'";
}


elseif($type != "" && $regio == "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE type='$type' AND plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}



elseif($type != "" && $regio != "" && $plaats != "")
{

    $query = "SELECT * FROM naamdatabase WHERE type='$type' AND regio='$regio' AND plaats='$plaats' ORDER BY 'naam'";
}


else
{
   $message .= "kan niet op aparte criteria sorteren.<\br>\n"; //wat moet er in dit geval gebeuren?
}

if($db = mysql_connect($server, $user, $pass))
{

    $message = "";

    if(mysql_select_db($dbname, $db))
    {

        $message .= "";

        if($result = mysql_query($query, $db))
        {

            $message .= "";
        }

        else
        {
            $message .= "tabel kan niet geselecteerd worden.<\br>\n";
        }
    }

    else
    {
        $message .= " Database $dbname niet gevonden.<\br>\n";
    }
}

else
{
    $message = "Verbinden met database is mislukt.<\br>\n";
}


while(list($id, $type, $naam, $website, $websitenaam, $regio, $postcode, $plaats, $adres, $telefoonnummer) = mysql_fetch_row($result))
{
  echo "<div id='tabeldiv'>
         <a href='$website' target='_blank'>
         <div id='naam'>$naam </div>
         <div id='adres'>$adres </div>
         <div id='postcode'>$postcode </div>
         <div id='plaats'>$plaats </div>
         <div id='telefoonnummer'>$telefoonnummer</div>
         <div id='websitenaam'>$websitenaam</div>
         </a>
         </div>"
;
}


echo "</table>\n";

mysql_close($db);



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 06:04:36
 

17/09/2010 22:23:34
Quote Anchor link
Waarom kan je het niet zelf doen?
Haal eerst maar eens de variabelen buiten quotes.
Selecteer wat je wilt hebben, gebruik niet *.
Kan je niet beter mysql_fetch_assoc gebruiken?
Waarom heb je op regel zesennegentig een table sluit tag staan?
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

17/09/2010 22:31:47
Quote Anchor link
Hallo Karl
Regel 96 was een foutje. heb het weggehaald.

Ik ben een beginneling en worstel al dagen met pagination,maar kom niet uit. daarom mijn hulpvraag.
 

17/09/2010 22:36:25
Quote Anchor link
Oké, wat gaat er dan mis? Waar kom je dan niet uit?
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

17/09/2010 23:26:03
Quote Anchor link
ik wil de resultaten per pagina limiteren en over meerdere verspreiden.
Met limit in max lukte het om het aantal reultaten te beperken, maar dat is niet wat ik wil

Ik heb geprobeerd een pagnationscript in te bouwen, maar ook niet gelukt.
 

18/09/2010 12:42:31
Quote Anchor link
Kan je ons laten zien wat er niet goed ging? Als ik naar de code van jou hierboven kijk, dan snap de php volgens mij wel. Dus dit moet je ook wel kunnen.
 
Pim -

Pim -

18/09/2010 13:26:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$itemsOnPage
= 10;

// SQL-injection bescherming
$page = (int)$_GET['p'];

// Beginnen bij 1
if($page < 1) $page = 1;

$currentOffset = ($page-1) * $itemsOnPage;

$sql = 'SELECT * FROM tabel LIMIT '.$currentOffset.', '.$itemsOnPage;

if($page > 1) echo '<a href="index.php?p='.$page-1.'">Vorige</a>';
echo '<a href="index.php?p='.$page+1.'">Volgende</a>';
?>

Dit is de basis. Zorgen dat je niet te hoog kan gaan met de pagina nummers mag je er zelf toevoegen.
Gewijzigd op 18/09/2010 13:27:12 door Pim -
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

19/09/2010 01:09:02
Quote Anchor link
Hoi Pim,

ik ga het uitproberen

alvast bedankt.

groet,

shyaak
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.