Hyperlink variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een probleem hoe ik een variabele kan doorlinken naar zijn website, m.a.w. de client stuurt zijn gegevens inclusief website naar de mysql database (hier in komt te staan www.zijnsite.nl) deze wordt zichtbaar op een pagina en nu is het de bedoeling dat dit een hyperlink wordt naar zijn site.
Het voorbeeld is deze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_uitbater['website']; ?>
en website moet dan de hyperlink worden naar zijn site.

kan iemand mij daar mee helpen?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:57:29
 
Marco Fijn

Marco Fijn

16/04/2008 14:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $row_uitbater['website']; ?>" />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 14:49:00
Quote Anchor link
Helaas dat werkt niet, de mensen vullen hun website dit komt ook in beeld maar als ik de a href ervoor doe dan verdwijnt www.zijnsite.nl
 
Marco Fijn

Marco Fijn

16/04/2008 14:51:00
Quote Anchor link
H. schreef op 16.04.2008 14:49:
Helaas dat werkt niet, de mensen vullen hun website dit komt ook in beeld maar als ik de a href ervoor doe dan verdwijnt www.zijnsite.nl


Kan je misschien wat meer code posten, want op deze manier zou het gewoonlijks moeten werken!
 
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 14:52:00
Quote Anchor link
Komt ie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require_once('../Connections/horeca_alkmaar.php'); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;

  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


mysql_select_db($database_horeca_alkmaar, $horeca_alkmaar);
$query_uitbater = "SELECT gelegenheid, naam, foto, omschrijving, website FROM uitbater WHERE gelegenheid = 'cafe' ORDER BY id ASC";
$uitbater = mysql_query($query_uitbater, $horeca_alkmaar) or die(mysql_error());
$row_uitbater = mysql_fetch_assoc($uitbater);
$totalRows_uitbater = mysql_num_rows($uitbater);
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>cafe</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-attachment: fixed;
background-image: url(../images/torenrechtsonder.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-position: left top;
margin: 0px;
padding: 0px;
}
-->
</style>
<link href="../css/tabel.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<br />
<table border="0" align="right">
<tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  do { // horizontal looper version 3
?>

<td><table width="600" border="0" align="right" cellpadding="0" cellspacing="4" class="tabel">
<tr>
<td width="100" height="100" rowspan="2"><div align="center"><img src="../images/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_uitbater['foto']; ?>
" alt="Foto" /></div></td>
<td><div align="left">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_uitbater['omschrijving']; ?>
</div></td>
<td width="150" rowspan="2"><div align="right"><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_uitbater['website']; ?>
"<a/></div></td>
</tr>
<tr>
<td><div align="center"><strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_uitbater['naam']; ?>
</strong></div></td>
</tr>
</table></td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    $row_uitbater
= mysql_fetch_assoc($uitbater);
    if (!isset($nested_uitbater)) {
      $nested_uitbater= 1;
    }

    if (isset($row_uitbater) && is_array($row_uitbater) && $nested_uitbater++ % 1==0) {
      echo "</tr><tr>";
    }
  }
while ($row_uitbater); //end horizontal looper version 3
?>

</tr>

</table>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_free_result($uitbater);
?>
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

16/04/2008 14:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<a href="'.$row_uitbater['website'].'">'.$row_uitbater['website'].'</a>';
?>

?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/04/2008 14:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $row_uitbater['website']; ?>" target="_new"><?php echo $row_uitbater['website']; ?></a>


@Marco, zo gebruik je de a tag niet. Je geeft geen tekst mee die een link moet worden. Bovendien sluit je de a tag niet af.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Marco Fijn

Marco Fijn

16/04/2008 14:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $row_uitbater['website']; ?>" />


jeezzz, what was i thinking :S
 
Marco Fijn

Marco Fijn

16/04/2008 15:00:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 16.04.2008 14:55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $row_uitbater['website']; ?>" target="_new"><?php echo $row_uitbater['website']; ?></a>


@Marco, zo gebruik je de a tag niet. Je geeft geen tekst mee die een link moet worden. Bovendien sluit je de a tag niet af.


Ja zo dom ben ik nou ook weer niet.. ben me ook al aan het afvragen hoe ik daar bij kwam:)
 
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 15:01:00
Quote Anchor link
Bedank Djemo en Marco ik ben nu al een heel eind gekomen de link klopt maar hij geeft nu het pad in beeld van de site
http://www.horeca-alkmaar.nl/test/html/www.de-amstelhoek.nl i.p.v alleen www.de-amstelhoek.
Hoe kan ik er voor zorgen dat hij doorlinkt naar alleen www.de-amstelhoek.nl

Alvast bedankt.
 
Marco Fijn

Marco Fijn

16/04/2008 15:03:00
Quote Anchor link
Je hoet er ook http:// voorzetten anders linkt hij naar de huidige pagina + waar je heen linkt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

16/04/2008 15:12:00
Quote Anchor link
Snelste is het volgende te doen. Niet iedereen zal namelijk http:// weglaten wanneer men de URL ingeeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$website
= ((eregi("http://", $row_uitbater['website']) ? $row_uitbater['website'] : "http://".$row_uitbater['website']);
echo '<a href="'.$website.'" target="_new">'.$website.'</a>';
?>
 
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 15:23:00
Quote Anchor link
Helaas wordt er dan niets weergegeven op de site Djemo maar als ik je vorige regel pak en er http:// voorzet dan krijg ik dit
http://%22www.de-amstelhoek.nl%22/.
De mensen hoefen er zelf geen http:// voor te zetten alleen maar www.
We zijn al een eind op weg alleen die %22 moet nog weg.
Alvast bedankt weer voor jullie reacties
 
Hans Hermes

Hans Hermes

16/04/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Ik heb een variabele gemaakt $http = "http://" en deze variabele zo neergezet $http, $row_uitbater en nu werkt ie wel super mannen dat jullie mij een eind op weg hebben geholpen bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.