id foto zoeken bij id uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk Renes

Dirk Renes

06/10/2011 18:48:20
Quote Anchor link
ik wil als er een id gegeven is de foto het record wat bij die foto hoort uit de database halen.Vervolgens als je op de foto klikt dat hij een pop-up opent met de gegevens die bij die foto horen. Dus hebt de foto met id 1 en moet hij dus de titel en omschrijving van id 1 tonen in die pop-up.

Uitlezen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
echo '
<b>Verkoop </b>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" >
    <tr>
        <td>
            <table cellspacing="0" cellpadding="5" width="100%">'
;
            
            $image_types = array("jpg","gif","bmp","png","jpeg,JPEG.JPG,PNG.GIF");
            $plaatjes_reeks = "";
            $mapnaam = "/verkoop";
            $map = opendir(".{$mapnaam}");
            $count = 0;
            while (false!==($bestand = readdir($map))) {
                if ($bestand != "." && $bestand != "..") {
                    $ext = explode('.',$bestand);
                    $extl = sizeof($ext) - 1;
                    $ext = strtolower($ext[$extl]);
                    if ( in_array($ext,$image_types) ){
                    if($count%3 == 0) {
                        $plaatjes_reeks .= '</tr><tr>';
                    }

                        $plaatjes_reeks .= "<td><img height=75 src= \"verkoop/" . $bestand . "\" />
</td>"
;
                        $count++;
                    }
                }
            }
                                                
            if ( $plaatjes_reeks != "" ){
                echo ($plaatjes_reeks);
            }

            closedir($map);
            
            echo '
            </table>
        </td>
    </tr>
</table>'
;
?>



Toevoeging op 07/10/2011 08:59:47:

Kan iemand mij helpen want ik kom der niet meer uit.
Gewijzigd op 07/10/2011 10:35:13 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:25:49
 
Gaylord Focker

Gaylord Focker

20/10/2011 15:09:24
Quote Anchor link
Je moet dit als volg oplossen:

Let wel op de double-quotes anders ga je de mist in!!!

Code verwijderd, graag in het vervolg enkel relevante code plaatsen of op internet een website te gebruiken als pastebin.com[/modedit]
Gewijzigd op 20/10/2011 19:46:46 door Bas IJzelendoorn
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/10/2011 18:04:21
Quote Anchor link
Kan een moderator hier a.u.b. even naar kijken? Zulke kinderachtige personen horen niet op dit forum.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 18:12:24
Quote Anchor link
Zeg, Gaylord, denk eens eventjes na. denk je dat de topic-starter zou echt iets aan 1023 regels HTML, JS en Jquery heeft als hij het in PHP op wilt lossen?
 
Chris -

Chris -

20/10/2011 19:09:46
Quote Anchor link
Op m'n telefoon kan ik dit niet wijzigen, te veel rotzooi... Haal het zo weg + waarschuwing..
 
PHP Scripter

PHP Scripter

20/10/2011 19:31:26
Quote Anchor link
Chris, wat voor 'n telefoon heb je dan? ;)
Gewijzigd op 20/10/2011 19:32:38 door PHP Scripter
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/10/2011 19:47:35
Quote Anchor link
@phpscript: doesn't matter anders gaan we te lang offtopic.

Script weggehaald -> back to topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.