id=$list->id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »
Raymond de graaf

raymond de graaf

13/09/2007 16:28:00
Quote Anchor link
heey!

ik ben tegen het volgende probleem aangelopen.. ik heb een zoekscript gebruikt.
dit script werkt ook gewoon hij geeft de resultaten weer van wat hij kan vinden in de database. als ik op 1 van de links klik die hij terug geeft dan krijg ik een 404 page not found melding. ook wil hij niet egt luisteren naar mijn target code.

ik gebruik deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

include"config.php";

if(!isset($trefwoord)){
?>

<form method="post">
<div style="position: absolute; z-index: 10; left: 40%; right: 60%; margin: 591px 0px 0px -131px;">


<input  width="100" type="text" name="trefwoord" value="wat zoekt u?">
</div>
<div style=" width: 25px; position: absolute; z-index: 10; left: 50%; right: 50%; margin: 591px -200px 0px -131px;">
<INPUT TYPE="image" SRC="images/HLM_58.gif" ALT="Klik om de informatie te verzenden" VALUE="Klik om de informatie te verzenden" NAME="Verzenden">
 
 </div></form>
<?
} else {
$select = "SELECT * FROM $zoekenin WHERE artikelnaam LIKE '%$trefwoord%' ORDER BY artikelnaam DESC";
$query = mysql_query($select) or die(mysql_error());
echo"U heeft gezocht op \"<b>$trefwoord</b>\".<br><br>\n";
while($list = mysql_fetch_object($query)){
?>

<a href="<? echo"http://www.creabox.nl/verhuur/id=$list->id";?>" target="main"><? echo $list->artikelnaam ?></a><br><br>
<?
}
}


?>


ik heb het niet zelf gescript.. ik ben bezig met het leren van php en ik heb al een hoop geleerd van aanklooien net zo lang tot het werkt maar hier kom ik gewoon niet uit.
wie kan mij helpen met de code aanpassen en daarbij ook uitleggen waarom het zo moet zodat ik er een leer uit haal.

bedankt!

ray
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond de graaf
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:35:11
 
Raymond de graaf

raymond de graaf

13/09/2007 16:30:00
Quote Anchor link
srry dat het in zo veel vakjes staat dit is mijn allereerste bericht op deze site (moet de code vast anders invoeren ofzo)

edit: heb de code tags om het script gezet nu is het weer 1 code vakje bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door raymond de graaf
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

13/09/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Je hele code om een [-code-] [-/code-] doen, dan zonder die -.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

13/09/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo "http://www.creabox.nl/verhuur/id=".$list->id; ?>" target="main">


Probeer dit eens.

Je moet zorgen dat je de PHP variabelen altijd buiten een tekst string houdt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "De timestamp van vandag is ".time()." Is dat leuk of niet!";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben Jacobs
 
Raymond de graaf

raymond de graaf

14/09/2007 01:53:00
Quote Anchor link
het probleem is niet opgelost maar heeft wel vooruitgang geboekt! bedankt

nu is het zo dat nadat je een zoekopdracht hebt gedaan nog steeds de gevonden objecten boven mijn layout worden neergezet. als ik nu op 1 van deze links klik die verwijzen naar een id=x url dan krijg ik nog steeds de 404 fout maar wel in het main frame :) dat is dan ook de vooruitgang..

de code die ik nu gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

include"config.php";

if(!isset($trefwoord)){
?>

<form method="post">
<div style="position: absolute; z-index: 10; left: 40%; right: 60%; margin: 591px 0px 0px -131px;">


<input  width="100" type="text" name="trefwoord" value="wat zoekt u?">
</div>
<div style=" width: 25px; position: absolute; z-index: 10; left: 50%; right: 50%; margin: 591px -200px 0px -131px;">
<INPUT TYPE="image" SRC="images/HLM_58.gif" ALT="Klik om de informatie te verzenden" VALUE="Klik om de informatie te verzenden" NAME="Verzenden">
 
 </div></form>
<?
} else {
$select = "SELECT * FROM $zoekenin WHERE artikelnaam LIKE '%$trefwoord%' ORDER BY artikelnaam DESC";
$query = mysql_query($select) or die(mysql_error());
echo"U heeft gezocht op \"<b>$trefwoord</b>\".<br><br>\n";
while($list = mysql_fetch_object($query)){
?>


<a href="<?php echo "http://www.creabox.nl/verhuur/id=".$list->id; ?>" target="main"><? echo $list->artikelnaam ?></a>
<br><br>
<?
}
}


?>


ik hoop dat iemand me verder kan helpen :) bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.