Ideal Rabobank error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »
Tim -

Tim -

05/01/2015 21:28:50
Quote Anchor link
Beste PHP-hulp en helpers, wellicht dat jullie mij verder kunnen helpen ik zit nu vast.
Ik ben bezig met het maken van Ideal, maar krijg bij het indienen van het verzoek bij de bank (Rabobank) niet de juiste respons. Het eerste verzoek is de DirectoryRequest (in XML-formaat), als reactie hierop zou ik vanuit de bank een lijst (in XML-formaat) met banken moeten krijgen waaruit de betaler kan kiezen. Ik krijg echter een foutmelding.

De melding die ik ontvang is:
<Error>
<errorCode>IX1100</errorCode>
<errorMessage>Received XML not valid</errorMessage>
<errorDetail>System generating error: Acquirer</errorDetail>
<suggestedAction>Please try again later or pay using another payment method.</suggestedAction>
<consumerMessage>Het resultaat van uw betaling is nog niet bij ons bekend. U kunt desgewenst uw betaling controleren in uw Internetbankieren.</consumerMessage>
</Error>

Het verzonden verzoek is (MerchantID heb ik voor dit forum/internetgebruikers verborgen):
<DirectoryReq xmlns="http://www.idealdesk.com/ideal/messages/mer-acq/3.3.1"
version="3.3.1">
<createDateTimeStamp>2015-01-05T20:10:16.000Z</createDateTimeStamp>
<Merchant>
<merchantID>*********</merchantID>
<subID>0</subID>
</Merchant>
<Signature xmlns="http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#">
<SignedInfo>
<CanonicalizationMethod Algorithm="http://www.w3.org/2001/10/xml-exc-c14n#"/>
<SignatureMethod Algorithm="http://www.w3.org/2001/04/xmldsig-more#rsa-sha256"/>
<Reference URI="">
<Transforms>
<Transform Algorithm="http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#enveloped-signature"/>
</Transforms>
</Reference>
</SignedInfo>
<SignatureValue>
GzXlM+d/CD6bbKi8Klsj0NGD6cd/D39jwMLuFFIjOA05a8r6bEwWWC2v4LDftifdVvDC/f2YlYYHW9L10akLJ0c6rTurJC3YWWo+IxRLwc10c5AEbuBBZuCaH7z/0bpl2ZaNNrTo6qR75St4JgwZ8HBtcVg4/knZoSEBKRm9T2iR8UrBPfhxax1SHj6YqFdwLJ+B3hgKgSs9MgQw0YBGNN5y/+3aFKhmJId6hNGyUVHhio8MOPmtDFIj1newU5fA80bXQkjm6JmhlzQAZjJx5hQ7MV69H9Pb5SU0P7Qdkg256VNqSNa9UFR7vI9ijkUCb4HAQAdk9nnNAKanMFobgQ==
</SignatureValue>
<KeyInfo>
<KeyName>DAB259DCEF077D8EA703D6186189ACD65E50A79C</KeyName>
</KeyInfo>
</Signature>
</DirectoryReq>

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:28:48
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2015 21:32:19
Quote Anchor link
Tim - op 05/01/2015 21:28:50:
Received XML not valid


Lijkt mij duidelijk.
Maak je XML dus wel valid.
 
Tim -

Tim -

05/01/2015 21:38:54
Quote Anchor link
Dat dacht ik ook, dus heb ik het gechecked via de volgende link http://www.w3schools.com/xml/xml_validator.asp

maar deze zegt geen error te hebben gevonden.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 21:45:07
Quote Anchor link
Is er ergens online ondersteuning zodat we eens mee kunnen kijken?
Gewijzigd op 05/01/2015 21:45:36 door Frank Nietbelangrijk
 
Tim -

Tim -

05/01/2015 21:47:36
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 21:55:48
Quote Anchor link
Ik ben gewend aan de Ideal variant van ING. Deze laten je inloggen op een dashboard alwaar er een flink aantal technische handleidingen te verkrijgen zijn alsmede soms een standaard set PHP classes waar je zo gebruik van kan maken.

Dit is meer een handleiding voor webwinkel eigenaren en niet voor developers namelijk

Toevoeging op 05/01/2015 22:00:19:

Gaat het om iDEAL professional?

https://idealtest.rabobank.nl/ Daar is waarschijnlijk het een en ander te vinden.
Gewijzigd op 05/01/2015 23:00:28 door Frank Nietbelangrijk
 
Tim -

Tim -

05/01/2015 22:18:47
Quote Anchor link
Beste Frank,

Fijn dat je je er zo mee bezighoud, dankjewel.
Op idealtest staan slechts enkele certificaten en een globale handleiding. De eerder gestuurde handleiding is het meest uitgebreid.
Bij ideal-checkout betreft het webwinkels, dat ben ik niet. Daarnaast heb ik er niet graag een partij tussen de bank en mij.

Ik kan Rabobank wellicht vragen om een op developers gerichte handleiding.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 23:00:14
Quote Anchor link
Hmmm dacht dat je de code daar kon downloaden maar dat blijkt niet zo te zijn,

Dan maar via Github. https://github.com/PENDOnl/iDEAL-v3.3.1-PHP-Wrapper

Toevoeging op 05/01/2015 23:09:30:

Overigens moet je eerst een certificaat genereren met openSSL en deze uploaden naar de ideal dashboard. Heb je dat gedaan?
 
Tim -

Tim -

06/01/2015 20:02:35
Quote Anchor link
De link van Github ziet er interessant uit, die was ik nog niet tegengekomen.
Het certificaat heb ik inderdaad aangemaakt en geüpload naar de ideal (test) dashboard.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/01/2015 21:47:33
Quote Anchor link
Hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden :-)
 
Tim -

Tim -

06/01/2015 22:36:10
Quote Anchor link
Haha, ja.
Het werkt nu. Alhoewel ik slechts 2 banken in de keuzelijst te zien krijg, maar dat is waarschijnlijk omdat het nog de testfase betreft. Daarnaast is mijn betaling nog niet goed overgekomen, maar daar moet ik even goed naar kijken. Ik kan nu alweer een heel stuk verder, dankjewel.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/01/2015 23:36:05
Quote Anchor link
Klopt de lijst met banken is korter dan in de productie omgeving.
 
Tim -

Tim -

08/01/2015 21:58:26
Quote Anchor link
Vanavond ben ik er weer even mee bezig geweest, het is mij echter niet gelukt de betaling (in mijn geval van € 1,00) aan de bank door te geven. Foutmeldingen of logbestanden zijn er niet waardoor de foutopsporing mij niet lukt. Wellicht dat jij nog tips hebt. De variabelen heb ik juist ingevuld.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

08/01/2015 22:15:34
Quote Anchor link
Heb je in de /idealsepa/Connector/config.conf gekeken? Daar moet je onder andere de volledige paden opgeven naar je certificaat bestanden.
Tevens staat er in waar de logfile zich bevindt. Dit is standaard connector.log. Wat een beetje waardeloos is omdat je dus niet precies weet in welke directory die dan aangemaakt wordt. Maar als je even zoekt dan zou je het moeten kunnen vinden.
Gewijzigd op 08/01/2015 22:16:14 door Frank Nietbelangrijk
 
Tim -

Tim -

08/01/2015 22:31:49
Quote Anchor link
De paden waren goed, anders zou ook de directory request niet goed doorkomen.
Het logbestand werkt op dit moment opeens wel, mogelijk deed deze het eerst ook maar keek ik naar de verkeerde versie. Ik zal deze analyseren.
 
Tim -

Tim -

10/01/2015 12:23:07
Quote Anchor link
Het is gelukt, de betaling is aangekomen. De link naar 'requestTransactionStatus.php' had ik niet goed (verwees naar C:/ i.p.v. de localhost).
Bedankt voor de hulp.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/01/2015 12:49:09
Quote Anchor link
Kleine moeite en fijn dat het gelukt is. Heb je al begrepen dat je een vangnet moet maken voor klanten die NIET terugkeren naar je website (bijv. omdat ze per ongeluk de browser sluiten)?
 
Tim -

Tim -

10/01/2015 12:59:28
Quote Anchor link
Ja, klopt. Nu de communicatie met de bank goed verloopt kan ik de interfaces vorm gaan geven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/01/2015 13:10:05
Quote Anchor link
Top.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.