ideeën familie website maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

17/06/2010 15:14:09
Quote Anchor link
Beste mensen,

Rond augustus wordt er bij mij in de familie een familiedag georganiseerd. Nu niet denken dat ik jullie met mijn familie problemen ga opzadelen, want die hou ik lekker voor me.

Het idee was om een familie website op te richten. Het doel is om de familie wat meer bij elkaar te brengen en up-to-date te houden over de laatste familie nieuwtjes en de nieuwtjes over de familiedag(en).

Nu ben ik al bezig geweest met een opzetje te maken wat ik zo al op de website ga plaatsen qua systemen.

Loginsysteem met profielen
Nieuws script met rss-feed
- gedeelte nieuws familiedag
- gedeelte nieuws familie
- Nieuwsbrief
Enkele contact formulieren
Inschrijf formulier voor de familie dag
Poll (maandelijkse nieuwe poll)
Shoutbox voor kleine berichtjes of gastenboek
Fotoalbum met foto's van de familie dagen

Ik was echter benieuwd of er nog mensen zijn die ideeën hebben voor een familie website. Wat zou jij bijvoorbeeld verwachten als jullie een familie website hebben wat er op moet staan en waarom jij maandelijks of wekelijks terug zal komen op de familie website. Wat mag er dus niet aan ontbreken?

Het idee is wel om de website afgeschermd te houden voor publiek en enkel voor familie open te stellen.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:33:05
 
- Mark -

- Mark -

17/06/2010 15:29:53
Quote Anchor link
Klinkt leuk, maar of dit op de lange termijn gaat werken? Lijkt me veel werk voor iets dat binnen een paar weken waarschijnlijk nooit meer of te weinig word bekeken om van enig nut te zijn.

Het inschrijf formulier als voorbeeld genomen, ik gok dat diegene die alles organiseerd eerst het merendeel van de mensen kan afbellen om te vragen of ze het formulier kunnen invullen. Omdat ze eigenlijk nooit de website bekijken voor het nieuws.

het is wel handig voor centrale opslag voor familie gegevens, maar daar blijft het dan ook bij denk ik. Al zou ik daar zelf niet blij mee zijn.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2010 15:37:14
Quote Anchor link
Het hangt er natuurlijk maar net vanaf hoe groot je familie is :-)

Een idee dat ik bij een familiewebsite krijg: verjaardagskalender. Verder een up-to-date adressenbestand dat iedereen voor zichzelf kan aanpassen (valt waarschijnlijk onder de profielen).

Foto's, niet alleen van familiedagen maar ook van andere gelegenheden! Ik denk dat het delen van foto's familieleden kan bewegen om de website met enige regelmaat te bezoeken.

Of een communicatiemiddel als een forum van de grond komt, hangt er een beetje vanaf hoeveel de familieleden internetten en gewend zijn om op fora te posten, maar het is een idee.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2010 15:42:47
Quote Anchor link
Stamboom kan ook erg leuk zijn.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

17/06/2010 16:10:14
Quote Anchor link
Ik wou inderdaad vanuit de profielen een adressen bestand generen, deze kunnen mensen zelf wijzigen. Hier zullen ook e-mailadressen in staan, dat als het inschrijfformulier voor de nieuwe familie dag bekend is, iedereen een e-mail ontvangt dat ze zich kunnen inschrijven. Tevens wou ik bij de database van het profiel een veld maken waarin komt te staan of de gebruiker zich wel of niet heeft opgegeven.

Omtrent de foto's heb ik inderdaad al wel vernomen dat er behoefte was om eigen foto's erop te zetten echter zat ik met het verhaal dat foto's gewoon als bestand vanuit de foto camera enorm veel ruimte in beslag nemen. Meestal verklein ik de foto's en zet ze dan op de website. Bekend is wel dat als ik ze naar een database weg schrijf het minder ruimte in beslag neemt. Iemand die daar een goede tutorial over heeft?

Verder nog ideeën?

Edit:

verjaardag kalender was inderdaad een goed idee. evenals een stamboom, maar weet echter niet hoe ik dit handig met een database zou moeten doen.
Gewijzigd op 17/06/2010 16:24:46 door Bas IJzelendoorn
 
Thomas schepp

thomas schepp

31/07/2010 12:26:17
Quote Anchor link
hee, ik ben dus ook bezig met een familie site:P
en zit al heeeeeeel lang naar iets te zoeken dat een login systeem met profielen is!
zou je mij willen uitleggen op mijn eigen topic hoe dat nou precies moet???
mijn topic heet: login uploaden.

gr. thomas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.