IE en Focus...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk

henk

02/09/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb al een paar weken lang een probleem met IE, en het is een groot probleem omdat dit gedeelte op mijn hoofdpagina komt, en het is echt gebruiksgemak: 1!, of gebruiksgemak: 10!. Het gaat hier om een soort dropdown menu (in ieder geval de basis ervan heb ik gebruikt om dit te maken). Het probleem was dit: 2 forms over elkaar heen laten weergeven gaat niet echt goed, je krijgt een focus probleempje, dit dacht ik weer even snel opgelost te hebben, en dat was ook zo, maar Bill heeft met z'n 60 miljard niet aan IE gedacht, want daar zit natuurlijk weer een bug in.....
(het gaat hier trouwens om IE5.5 en 6 (7 kan ik zelf makkelijk oplossen).
In IE5.5 en 6 krijg ik deze foutmelding:

"Kan de focus niet verplaatsen naar het besturingselement omdat het element niet zichtbaar is, niet ingeschakeld is of een type is dat geen focus accepteert" (vertaald)

Ik heb al vanalles geprobeerd met javascript, maar het werkt gewoon niet. Het werkt echter wel als ik gewoon 3 forms onder elkaar zet, maar daar heb ik natuurlijk niet veel aan. Weet iemand om welke bug het hier weer eens gaat, (het liefst wat de oplossing ervan is).

Hier de codes:

http://www.owicro.com/redtemplate.html
http://www.owicro.com/redtemplate.css
http://www.owicro.com/formfix.js

(er zitten trouwes nog wel een paar bugs/foutjes in, maar die hebben niks met het focus probleem te maken: het zijn detailbugjes, en die ga ik pas maken als ik zeker weet dat de basis het in IE5.5 en 6 doet natuurlijk)

Ik hoop dat iemand het probleem ziet,

Alvast bedankt!!
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.