IE Fail: Uitlezen database, FF lukt wel.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Co Vanenwijk

Co Vanenwijk

30/07/2010 11:44:01
Quote Anchor link
Beste mensen.

Ik ben een activiteiten agenda aan het schrijven. In Firefox komt hij helemaal goed uit. zoals ik hem in me hoofd had zitten.

alleen toen ik hem in IE ging testen geeft hij alleen maar de eerste activiteit voor de helft weer, en vervolgens niks meer.

aangezien de helft van de bezoekers IE heeft moet deze hem ook goed laten weergeven.

wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php

<body bgcolor="#000000">
<
p align="center"><font color="#FFFFCC"></font>
<
script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
  <?php
include "config.php";
$datum = date("Y-m-j");

    $select = "SELECT * FROM Agenda WHERE Datum_event > $datum ORDER BY Datum_event ASC";
    $sql = mysql_query($select) or die (mysql_error());
 
    $aantal_records = mysql_num_rows($sql);
    
    if(!$aantal_records > 0){
        echo "Er zijn geen records gevonden";
    }
else {
    if(!$aantal_records > 1){
        echo "Er is 1 overeenkomst gevonden";
    }
else {
      
        while($row = mysql_fetch_assoc($sql)){
    
            echo "<img src='image/agendaup.png' width=512 height=33 />";
            echo "<table width='510' border='0' background='image/agendabg2.png'>
  <tr>
    <td height=21 width='4'></td>
    <td rowspan='5' width='103' valign='top'>
<a href='upload/"
. $row['id_agenda'] . ".jpg' rel='lightbox[roadtrip]'><img src='upload/" . $row['id_agenda'] . ".jpg' width='100' height=150 border=0>
    </td>
    <td valign='top' colspan='3'><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='2' color='#FFFFFF'><b><font color=#FF0000>"

      . $row['Naam_event'] . "</font></b></font></td>
    <td width='15'><font color='#FFFFFF'></font></td>
    <td width='9'></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height='38'></td>
    <td colspan='2' valign='top' nowrap><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='1' color='#FFFFFF'>"

      . $row['Datum_event'] . "</font></td>
    <td width='160' valign='top'>
      <div align='right'><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='1' color='#FFFFFF'>Van:
        "
. $row['Tijdstart_event'] . " tot: " . $row['Tijdeinde_event'] . "</font></div>
    </td>
    <td rowspan='2'><font color='#FFFFFF'></font></td>
    <td></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height='34'></td>
    <td colspan='3' rowspan='2' valign='top'><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='2' color='#FFFFFF'>"

      . $row['Omschrijving_event'] . "</font></td>
    <td></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height='21'></td>
    <td><font color='#FFFFFF'></font></td>
    <td></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height='26'></td>
    <td width='162' valign='top'><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='1' color='#FFFFFF'>Prijs vvk "

      . $row['Prijsvvk_event'] . "<br/>Prijs deur "
      . $row['Prijsdeur_event'] . "<br/><br/>"
      . $row['Muziekstijl_event'] . "</font></td>
    <td colspan='2' valign='top'>
      <div align='right'><font face='Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif' size='1' color='#FFFFFF'>Leeftijd:
        "
. $row['Leeftijd_event'] . "</font></div>
    </td>
    <td><font color='#FFFFFF'></font></td>
    <td></td>
  </tr>
  <tr>
    <td height='3'></td>
    <td></td>
    <td></td>
    <td width='28'></td>
    <td></td>
    <td></td>
    <td></td>
  </tr>
</table>
            "
;
            echo "<img src='image/agendadown.png' width=512 height=28 /><br/><br/><br/>";
        }
    } }

    echo $datum;
?>

</p>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:56:18
 
Sam Smekens

Sam Smekens

30/07/2010 11:56:58
Quote Anchor link
lol...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

<body bgcolor="#000000">
<
p align="center"><font color="#FFFFCC"></font>
<
script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="st
<?php
?>

?>

dat is al niet juist...
daarbij sluit je dingen slecht af, kun je ons een online voorbeeld geven?

dan
if(!$aantal_records > 0){
kan gewoon niet... dat moet dan zijn if($aantal_records < 0){
Gewijzigd op 30/07/2010 12:00:13 door Sam Smekens
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2010 11:57:46
Quote Anchor link
Grbruik in jouw query NOW() in plaats van $datum.
 
Co Vanenwijk

Co Vanenwijk

30/07/2010 12:05:59
Quote Anchor link
@Sam Smekens: Ik had dat gedaan omdat ik dacht dat PHP hulp dan het Code scherm opent. dus inderdaad de eerste < ? PHP en de laatste ? > staan niet in het oorspronkelijke bestand.


@SanThe Nvt: de now functie gaf inderdaad al veranderingen in IE maar nog niet het gewenste resultaat.
Gewijzigd op 30/07/2010 13:31:40 door Co Vanenwijk
 
- Mark -

- Mark -

30/07/2010 12:07:41
Quote Anchor link
Heb je een screenshot van IE? Ik heb geen IE op mijn laptop.
 
Co Vanenwijk

Co Vanenwijk

30/07/2010 12:16:06
Quote Anchor link
Mark Coenen op 30/07/2010 12:07:41:
Heb je een screenshot van IE? Ik heb geen IE op mijn laptop.


en terecht ;)

Zie hier:

Afbeelding

Hij breekt als het ware de uitvoer af...
Gewijzigd op 30/07/2010 12:17:13 door Co Vanenwijk
 
- Mark -

- Mark -

30/07/2010 12:24:38
Quote Anchor link
3 puntjes, Of dat het probleem is weet ik niet.

1 waar zijn al die lege kolommen en rijen voor?
2 Je bent </a> vergeten bij de link op de afbeelding.
3 CSS is ook wel handig.
Gewijzigd op 30/07/2010 12:25:28 door - Mark -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/07/2010 12:24:59
Quote Anchor link
validator
http://validator.w3.org/check <-- vul zelf de url maar in, phphulp pakt het niet goed.

Verder heb je er een groot blok voor ie in zitten. ( <!--[if gte mso 9]><xml> ... ) haal dat er anders eens uit?
Gewijzigd op 30/07/2010 12:26:40 door TJVB tvb
 
Sam Smekens

Sam Smekens

30/07/2010 13:29:03
Quote Anchor link
bij mij werkt het
 
Co Vanenwijk

Co Vanenwijk

30/07/2010 13:31:10
Quote Anchor link
@ TJVB: Het probleem zat hem inderdaad in het grote blok! <!--[if gte mso 9]><xml> ... )

Dit stond in de database... en is er waarschijnlijk ingekomen doordat het invoerveld beshikt over TinyMCE. Tekst was gekopieerd uit Word.

Hartelijk bedankt iedereen voor het meedenken!

Toevoeging op 30/07/2010 13:32:19:

Sam Smekens op 30/07/2010 13:29:03:
bij mij werkt het


Bij mij nu ook ;)



Toevoeging op 30/07/2010 13:32:43:

Sam Smekens op 30/07/2010 13:29:03:
bij mij werkt het



Bij mij nu ook :)

Toevoeging op 30/07/2010 13:32:51:

Sam Smekens op 30/07/2010 13:29:03:
bij mij werkt het


Bij mij nu ook

Toevoeging op 30/07/2010 13:33:43:

er ging kennelijk wat fout tijdens posten (ik kreeg melding: er zit fout in Query)
Sorry! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.