[IE] Flash knoppen php form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis de Vries

Dennis de Vries

27/05/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Hey allen..

Ik wou mijn website wat opleuken met wat flashknopjes in een form om tussen pagina's te switchen.
Alleen als ik op bijvoorbeeld pagina 2 (die include ik) iets aanpas geeft flash de nieuwe waardes pas weer nadat ik de website opnieuw heb geopend (f5, ctrl f5 helpt niet).

Dit is alleen in IE zo. Weet iemand hier een oplossing voor, of is die er niet?

Gr,
Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:12:40
 
Barry

Barry

27/05/2009 09:36:00
Quote Anchor link
Heeft te maken met je caching.
Je kunt een meta tag toevogen: pragma - nocache geloof ik.
Weet alleen niet of dit helpt tegen flash objecten.
Waar je dit wel in kunt stellen is als je gebruik maakt van swfobject.
FF zoeken op code.google.com...

Succes!
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

27/05/2009 09:54:00
Quote Anchor link
Thanks ik heb wat gezocht en gevonden wat ik nodig had nl:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
header("Expires: Mon, 26 Jul 1990 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
?>


Nu heb ik echter wel gebruik gemaakt van ob_start(); en ob_end_flush(); waarvan ik al jaren hoor dat ik die niet zou moeten gebruiken.
Maar als ik deze niet gebruik krijg ik een hele pagina vol met errors doordat de headers already send zijn.

Is hier ook een oplossing voor? En wat is er zo slecht aan ob?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis de Vries
 

27/05/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Ja, je header, cookie en session_start boven je output zetten. Er mag dus geen html, of een enter, of een spatie of een ander character naar de browser gestuurt zijn.
Als je gebruik moet maken van ob_start om warnings weg te krijgen, dan ben je slecht bezig. Want dan doe je alsof het probleem er niet is, terwijl het er wel is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.