IE z-index werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Francoi gckx

Francoi gckx

28/04/2013 15:22:44
Quote Anchor link
Ik heb een menu dat een dropdown menu is, onder die dropdown menu
zit een embedded flashfilmpje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<div id="flash_player" style="z-index:-1;">
                              <
embed  style="z-index:-1;" src="images/flashfilm2.swf"></embed>    
                             <
/div>
?>

Zoals je ziet heb ik z-index op -1 gezet

Voor de rest heb ik alle elementen van de dropdown menu op z-index: 1 gezet

Het werkt op chrome en firefox behalve ie.

Ziet iemand wat ik vergeten ben?

Toevoeging op 28/04/2013 15:23:32:

Offtopic: Ik heb de code tussen php gezet (in deze post dan) want ik weet niet hoe je dat voor html doet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:11:15
 
Joey Drieling

Joey Drieling

28/04/2013 17:10:07
Quote Anchor link
Komt je flash object is niet compleet je mist de wmode zie http://chromicdesign.com/2009/03/floating-div-above-embedded-flash-object.html voor een correcte flash object.
 
Tim S

Tim S

28/04/2013 17:22:59
Quote Anchor link
Probeer de divs ook eens een position te geven, die is namelijk nodig om z-index te laten werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="position:relative;z-index:1;"></div>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

28/04/2013 18:43:34
Quote Anchor link
Klopt ik heb het nu zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
 <div id="flash_player">
                                <
object wmode="transparent">
                                    <
param name="movie" value="images/flashfilm2.swf" />
                                    <
param name="quality" value="high" />
                                    <
param name="wmode" value="transparent" />
                                    <
embed src="images/flashfilm2.swf" quality="high" wmode="transparent" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
                                  <
/object>
                             <
/div>
?>


Werkt die wel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.