Iedere maand andere afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Micasa

micasa

22/12/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Ik wil dat iedere maand een andere afbeelding wordt getoond (of als dat mogelijk is ieder dag van het jaar een andere)

Wie weet hier een geschikt script voor?

Zelf heb ik het volgende gevonden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var mondayimg="../m1.gif"
var tuesdayimg="../m2.gif"
var wednesdayimg="../m3.gif"
var thursdayimg="../m4.gif"
var fridayimg="../m5.gif"
var saturdayimg="../m6.gif"
var sundayimg="../m7.gif"
var mydate=new Date()
var today=mydate.getDay()
if (today==1)
document.write('<img src="'+mondayimg+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+tuesdayimg+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+wednesdayimg+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+thursdayimg+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+fridayimg+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+saturdayimg+'">')
else
document.write('<img src="'+sundayimg+'">')
//-->
</script>


Echter werkt dit slechts met de dagen van de week. Ik heb dan ook iets nodig dat het per maand / of alle dagen van het jaar aanpast.

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 03:14:17
 
Erwin Geen

Erwin Geen

22/12/2008 14:22:00
Quote Anchor link
Zo moet het werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Geen
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2008 14:22:00
Quote Anchor link
date("z") geeft de dag van het jaar (0 t/m 365)
 
Micasa

micasa

22/12/2008 14:39:00
Quote Anchor link
Dank jullie voor de snelle reacties. Ik heb nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="../m7.gif"
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>


Alleen werkt het nog niet. Weet iemand wellicht wat ik fout doe?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2008 14:43:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet en waarom moet dat in javascript?
 
Micasa

micasa

22/12/2008 14:51:00
Quote Anchor link
Nou ik heb er dit van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="{THEME}/images/topbanner_652x156.jpg"
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>  


Dus dan zou er nu een afbeelding moeten verschijnen aangezien het december is, maar dit wordt niet getoond. Verder moet het in javascript omdat ik het script in een .tpl bestand wil hebben en hierin geen php opties kan hebben.
 
Erwin Geen

Erwin Geen

22/12/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Smarty kan wel php in het .tpl bestand laten uitvoeren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
[php]
hier de code...
[/php]


En als je JS wilt kan je dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="{THEME}/images/topbanner_652x156.jpg"
var mydate=new Date()
var today=mydate.getMonth()+ 1
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Geen
 
Micasa

micasa

22/12/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Dank je wel, dit werkt perfect.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.