iemand ervaring met jstree (jQuery plugin)?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/09/2011 15:11:43
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil voor mijn cms systeem jstree gebruiken voor het aanpassen c.q. toevoegen van menu items en inhoud. Ik gebruik ckeditor als html editor, en voor jstree de plugin contextmenu. En daar heb ik een probleem, als ik rechts klik op een item van jstree en daarna de muis beweeg onder de tree verdwijnt de ckeditor.

Toevoeging op 30/09/2011 09:51:31:

Gebeurt overigens alleen in Chrome, met FF en IE gaat het wel goed
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:21:20
 
Maikel  B

Maikel B

30/09/2011 16:56:22
Quote Anchor link
Kun je misschien even kijken of het met Safari ook is?
Als dat het geval is zal je waarschijnlijk voor ckeditor iets van een webkit plugin moeten bijvoegen in je code oid
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 17:15:45
Quote Anchor link
Michael,
Allereerst bedankt voor je reactie :)
ik ben altijd in de veronderstelling geweest dat chrome en safari één waren, daarom heb ik nooit safari geistalleerd.
Ik weet van de kanlt zeker dat ie IE gebruikt dus laat ik het voorlopig even voor wat het is.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/09/2011 17:53:03
Quote Anchor link
Ger

Ik weet niet welke plugins je allemaal gebruikt maar als bij de demo's kijk en daar onderaan wat selecteer krijgt hij de waarde 'is_selected'...
dus kan je dan niet een button ernaast zetten met content met de 'is_selected' id die naar de content edit page gaat ?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/10/2011 12:21:51
Quote Anchor link
Marco
Ik neem aan dat je de plugins van jstree bedoelt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
$(function () {
                $("#editornav")
                    .jstree({
                        "plugins" : ["themes","html_data","ui","crrm","hotkeys", "contextmenu"],
                        "core" : { "initially_open" : [ "menu2" ]},
                        "contextmenu" : {
                            "items" : {
                                "ccp": false,
                                "create": {
                                    "label" : "Nieuw item",
                                    "action" : function(obj) { this.create(obj)},
                                    "_class" : "edContextMenu"                                
                                },
                                "rename" : {
                                    "label" : "Hernoemen",
                                    "action" : function(obj) { this.rename(obj)},
                                    "_class" : "edContextMenu"
                                },
                                "remove" : {
                                    "label" : "Verwijderen",
                                    "action" : function(obj) { this.remove(obj)},
                                    "_class" : "edContextMenu"
                                },
                                "edit" : {
                                    "label" : "Bewerken",
                                    "action" : function(obj) { this.select_node(obj)},
                                    "_class" : "edContextMenu"
                                }
                            }
                        }
                    })
                    .bind("select_node.jstree", function (event, data) {
                    // `data.rslt.obj` is the jquery extended node that was clicked
                        showContent(data.rslt.obj.attr("id"));
                    });
                $("#editornav").bind("open_node.jstree", function (e, data) {
                    // data.inst is the instance which triggered this event
                    data.inst.select_node("menu6", true);
                });
            });

ik heb nu het standaard contextmenu gecustomized en nu is dat probleem wat ik had ook verholpen. waarschijnlijk omdat ik nu geen fly-out meer er in heb.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.