Iets uit de database halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels van Dijk

Niels van Dijk

20/09/2009 22:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?PHP

require("../config.php");
$query = mysql_query("SELECT * FROM  menu");
            while($rij = mysql_fetch_array($query))

echo

"<form name=\"form\" method=\"post\" action=''>
        <table>
            Pagina naam: <br><input type=\"text\" name=\"menu_naam\"><br>
            Pagina titel: <br><input type=\"text\" name=\"menu_titel\"><br>
            Content: <br>
            <textarea id=\"elm1\" name=\"menu_content\" rows=\"15\" cols=\"80\" style=\"width: 80%\">
            
            </textarea>
            <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Verander\">
        </table></form>"
;
[
/code]

hoe moet ik hier de code van menu_naam ophalen
<br><input type=\"text\" name=\"menu_naam\"><br>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:46:57
 

20/09/2009 22:10:00
Quote Anchor link
Ik volg niet wat je wilt, en volgens mij klopt het ook niet.
Ik denk dat je beter wat tutorials kan doornemen:
http://phptuts.nl/view/39
http://phptuts.nl/view/41
 
Niels van Dijk

Niels van Dijk

20/09/2009 22:15:00
Quote Anchor link
ik moet <input type=\"text\" name=\"menu_naam\"> hier moet ik in die type moet ik de tekst hebben uit de database
 
Niels van Dijk

Niels van Dijk

20/09/2009 22:53:00
Quote Anchor link
tIS NOG NIET GELUKT

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels van Dijk
 
Niels K

Niels K

21/09/2009 10:53:00
Quote Anchor link
Wat wil je eigenlijk nu precies?

Je wilt dus wat uit de database gehaald is in de input type wordt gezet?

BTW: ik wist niet dat je dezelfde naam kon kiezen:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.